Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž vytáhl pistoli na záchranáře

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík, ilustrační foto)
Autor: ČTK, hto - 
27. prosince 2009
14:36

Muž (45), kterého v sobotu v Mladé Boleslavi ošetřovali záchranáři, vytáhl na zdravotníky pistoli. Záchranáři na pomoc zavolali policii.

Podle mluvčí středočeské záchranné služby Terezy Janečkové pacient (45) nejprve zdravotníky napadal slovně a pak na ně vytáhl střelnou zbraň.

Muž údajně trpěl dušností. Při ošetřování byl ale agresivní. "Když jej záchranáři dopravili do sanitního vozu, vytáhl z kapsy pistoli, začal s ní mávat kolem a ohrožoval zdravotníky, kteří se mu snažili pomoci," dodala mluvčí.

Vystrašení záchranáři vyběhli ven ze sanitky, zavřeli muže uvnitř a zavolali policii. Až za její asistence pak pacienta převezli na interní oddělení mladoboleslavské nemocnice.

Nikomu ze záchranářů se nic nestalo. Bez úhony incident přečkala i sanitka.

sakra ( 28. prosince 2009 13:12 )

Souhlas!

siroky11 ( 27. prosince 2009 18:12 )

Hned v tom okamžiku ho ta naše zkorumpovaná Langrova policie měla odvézt do vězeňské nemocnice. Takovýto dobytek mezi slušné lidi nepatří. Jenže v tomto Kocourkově se mu snad ještě omluví, za špatné zacházení

wencik ( 27. prosince 2009 16:40 )

Měli ho z té sanitky vyhodit a nechat na pospas osudu, blbečka. Z toho článku vyplývá, že se asi tolik nedusil, když měl sílu se ohánět pistolí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání