Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V kůži divočáka vyrazil na hon, zastřelili ho!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, jos - 
21. prosince 2009
12:13

Tragédie, která se stala v Řecku, má jasného viníka, který je zároveň obětí! Muž, který chtěl pobavit své kolegy v převleku za divočáka, už žádný další šprým nezopakuje!

O neštěstí informoval server telegraph.co.uk. Lovci spustili palbu, jakmile se na ně z houští vyřítil Christos Constantinou (49) z legrace převlečený za divočáka!

K tragédii došlo nedaleko městečka Nemea na poloostrove Chalkidiki během tradičního vánočního honu! Postřelený muž zemřel během převozu do nemocnice. Policie zadržela dva lovce ve věku 25 a 28 let.

mrum ( 21. prosince 2009 21:51 )

A Tobě ho taky dali, a neměli dát. Všichni víme, jak to chodí. Stačí mít známého doktora, co dá štempl. Znám několik psychopatických osobností, které ho mají a chodí do práce - kancelář - s kufříkem a ostře nabito. Když jim hrábne, což se stane v jejich případě snadno, dopadne to jak onehdá na Českým Telecomu. Zastávej se, koho chceš, ale poslední d.bil s povolením zastřelil jen tak psa, kterýho vůbec nesměl střílet. Jak to vysvětlíš? Měl přece papíry, a dělal, co nesmí.

rampl ( 21. prosince 2009 18:25 )

Každý uchazeč o zbrojní průkaz musí absolvovat pravidelně lékařské prohlídky.Téměř na každém honu jsme kontrolováni příslušníky policie,včetně dechové zkoušky.Takže být přiožralý je téměř vyloučeno.A také si ujasněte vznam slova pytlák.Je to člověk který loví bez patřičných povolení k lovu,nebo nedovoleným způsobem.Jistě,vyjímky se určitě vyskytují.Ale určitě ne víc než v jiných lidských oborech.Více škody nadělají mladí šílenci za volantem,často bez řidičského oprávnění,v podnapilém stavu.Myslím že se vyskytují mnohonásobně častěji než poloslepý,přiožralý pytlák v mysliveckém sdružení.

znojmacka ( 21. prosince 2009 16:26 )

přesně tohle jsem taky chtěla napsat.. To je cena pochopitelně in memorriam, která se uděluje za smrt nejblbějším způsobem a vlastním přičiněním- pro ty- kdo o týhle ceně ještě neslyšel. To jsou fakt nápady, to by jeden žasnul

hesch ( 21. prosince 2009 15:15 )

Redakce, domluvte se...iDnes na svém serveru uvádí kozí kůží. Tak v jaké kůži vlastně byl??? ....Ale komu tedy věřit. No, ti co mají hroší kůži, těm to bude jedno

587587 ( 21. prosince 2009 14:19 )

na Darwinovu cenu .

Zobrazit celou diskusi