Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zapichoval jehly do kluka (2), prozradil proč!

Tento muž chtěl zabít syna pomocí jehel...
Tento muž chtěl zabít syna pomocí jehel...  (Autor: youtube.com)
Autor: ČTK, Lenka Chvostová - 
21. prosince 2009
10:31

Otčím dvouletého brazilského chlapce, který byl hospitalizován s desítkami jehel ve svém těle, v neděli poprvé veřejně promluvil o tom, jak nevlastního syna omamoval alkoholem, aby do něj jehly dostal.

Potvrdil rovněž, že chtěl tímto způsobem hocha zabít, aby se pomstil manželce, a věřil, že se na to nepřijde.

Třicetiletý zedník Roberto Carlos Magalhaes promluvil v pořadu brazilské televize Globo z neznámého místa v severovýchodním státě Bahia, kam utekl po provalení celého případu. Podle agentury AP vylíčil, že nevlastnímu synovi podával vodu smíchanou s vínem, aby ho omámil, než do něj s milenkou Angelinou dos Santosovou začali vpravovat až pěticentimetrové jehly na šití.

Rentgenový snímek ukázal jehly na šití v délce až pět centimetrů Rentgenový snímek ukázal jehly na šití v délce až pět centimetrů | ČTK

"Dělal jsem to dvakrát až třikrát týdně během jednoho měsíce," přiznal Magalhaes. Chlapec prý byl opilý a nebrečel, když do něj jehly pronikaly. Jakmile ale alkohol vyprchal, cítil bolest.

"Bylo to skutečně neúnosné utrpění. Byla to odplata chlapcově matce. Myslel jsem, že jehly v jeho těle vykonají své a zabijí ho. Byl to způsob, jak ho zabít, aniž by na to někdo přišel," doplnil.

Chlapec si ale stěžoval na bolest matce, která ho vzala 10. prosince do nemocnice. Rentgen odhalil v jeho těle okolo 30 jehel. Minulý pátek absolvoval pětihodinovou operaci v brazilském městě Salvador, během níž mu lékaři vyjmuli čtyři jehly, které nejvíce ohrožovaly jeho život.

ČTĚTE TAKÉ: Chlapeček (2): Vyoperovali mu 4 jehly!

Zdravotníci v neděli potvrdili, že chlapci se daří dobře. Před sebou má ještě dvě operace. Ta první je v plánu nejdříve ve středu a lékaři mu odstraní jehly z břicha a páteře.

Aby byly odstraněny všechny jehly z chlapcova těla, budou potřeba ještě nejméně dvě operace Aby byly odstraněny všechny jehly z chlapcova těla, budou potřeba ještě nejméně dvě operace | ČTK

Magalhaes už dříve policie vypověděl, že jeho milenka se uváděla do transu a dávala mu příkazy, aby jehly do chlapce zapichoval. Oba byli zatčeni a převezeni na neznámé místo ve státě Bahia kvůli jejich bezpečí, protože rozvášněný dav kameny zaútočil na policejní stanici, kde byli drženi. Žádné obvinění proti nim ještě nebylo vzneseno.

Oproti předchozím informacím se brazilské úřady podle AP nedomnívají, že by dos Santosová byla členkou nějaké okultní nebo náboženské sekty. Spíše se kloní k variantě, že zatčená dvojice všechno vymyslela sama.

czechprdolo ( 21. prosince 2009 15:19 )

a to je naldôležitejšie. Ten muž je už teraz mrtvy, iba ak by ho držali počas celého trestu na samotke a to by asi zošalel.

saxana ( 21. prosince 2009 13:27 )

Tak tenhle živočich je vzor ubožáka.Vybíjet si zlost na tvorečkovi,který se mu není schopen bránit.Proč nelze trestat oko za oko.Přivázala bych ho k pranýři na 7 dní a ať si do něj každý kdo chce píchne jakoukoliv jehlu,tak,aby ho to nezabilo hned.

anasyi ( 21. prosince 2009 12:09 )

clovek zpusobuje zamerne bolest jen slabemu jedinci,ktery se nedokaze branit.Bohuzel matka toho chlapce,patri mezi slabe jedince taky,protoze sveho syna nedokazala ochranit.Tak jak pomalu zabijel jejiho syna,zacne,nebo by zacal zabijet ji.

kattynka ( 21. prosince 2009 11:49 )

no já si myslím, že způsobovat někomu záměrně bolest samo o sobě mi přijde zvrácené, pokud to však někdo ještě dělá navíc někumu, kdo se nemůžu bránít, tak bych byla schopná ho i zabít. Takovej člověk se nezmění, zůstává to v něm a sebelepší převýchvoa nepomůže, z článku mě jen obestírá hrůzaz toho čeho všeho jsou lidé schopni.

kofila ( 21. prosince 2009 11:01 )

Hrůza že? Já jsem to ani dočíst nemohla.

Zobrazit celou diskusi