Americká herečka Brittany Murphy, která v neděli zemřela v pouhých 32 letech na infarkt, brala po sérii plastických operací mnoho léků na utišení bolesti. Mimo jiné i Vicodin, který před svou smrtí užíval i král popu Michael Jackson.

Herečku nalezla v neděli ráno matka v bezvědomí ve sprše v domě v Beverly Hills, kde Murphy bydlela se svým manželem, britským scénáristou Simonem Monjackem. Brittany ležela ve sprše ve vlastních zvratkách!

"Moc jsme se obávali, že se něco takového stane. Brittany žila na hraně života a smrti. Zcela jistě měla problémy s léky a všichni jsme ji prosili, aby vyhledala nějakou pomoc. Neslyšela nás," uvedl jeden zdroj blízký herečce, která se proslavila rolemi ve snímcích Sin City - město hříchu, Líbánky nebo 8 Mile.

Zemřela herečka Brittany Murphy (†32): Čtěte zde!

Fotogalerie
8 fotografií

Brittany podle spekulací také údajně trpěla poruchou příjmu potravy a podle dalších zvěstí se občas ´posilnila´ kokainem. To však vždy sama rezolutně popírala. Jak uvedl server TMZ.com, v domě Brittany dokonce byly nalezeny silné léky na předpis a léky proti chřipce.

Záchranáři se Brittany snažili oživovat po celou cestu do nemocnice, už jí však nebylo pomoci. Po příjezdu ji prohlásili za mrtvou.