Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nehoda: 1 mrtvý a holčička (6) bojuje o život

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: jad - 
20. prosince 2009
16:06

Mrtvá žena a dalších šest zraněných! Tak dopadla srážka dvou osobních aut, která se stala v neděli v poledne poblíž Lotouše na Kladensku. Mezi zraněnými byly i tři děti! Ze zdemolovaných aut je museli vyprostit hasiči.

Řidič fordu jel po rychlostní silnici R7 z Prahy směrem na Louny. Z neznámých příčin přejel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucí toyotou. „Skončil s vážnými zraněními v nemocnici. Jeho spolujezdkyně (†37) byla na místě mrtvá,“ potvrdila Jana Šteinerová z kladenské policie.

Holčičku, která seděla vzadu, transportoval vrtulník do nemocnice v Praze-Motole. „Děvčátko leží na ARO a lékaři zjišťují rozsah poranění,“ řekla Blesku mluvčí nemocnice Eva Jurinová.

V toyotě cestovali dva dospělí a dvě děti. Všichni také skončili s vážnými poraněními v nemocnici. Policisté museli kvůli havárii frekventovanou silnici uzavřít na několik hodin.

kopretinax ( 20. prosince 2009 16:14 )

Na tomto mostě už bylo několik smrtelných nehod a několik lidí se tu zmrzačilo,nechápu jak můžou řidiči na takto namrzlých silnicích jezdit jako by bylo léto

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání