Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neskutečná náhoda: Na procházce našla své ukradené auto

Vídeňská státní opera
Vídeňská státní opera  (Autor: wikipedia.org)
Autor: ČTK - 
17. prosince 2009
20:05

Smutek, slzy a bezmoc. Tak se cítila jedna Vídeňanka poté, co ji bylo ukradeno auto. O 10 dní později už ale zářila štěstím. Na jedné známe vídeňské nákupní třídě si totiž během procházky všimla, že její zcizené auto právě projelo kolem ní. S pomocí policie ho dokázala získat zpět!

Vlastním očím nevěřila Vídeňanka, když ve středu před polednem procházela po známé vídeňské nákupní třídě Mariahilferstrasse a najednou viděla kolem projíždět své auto. Vůz k jejímu štěstí zastavil na místě pro taxíky.

Jakmile pětačtyřicetiletá žena své auto uviděla, okamžitě vyhledala policejní hlídku. Dovedla policisty ke svému vozidlu, které stálo na místech pro taxi a zaklepala na okénko u řidiče.

Za volantem seděl čtyřiadvacetiletý muž původem z Íránu. Hned přiznal, že auto ukradl. Majitelce vzal 8. prosince v jedné restauraci klíčky od vozu z kabelky.

Lucio1 ( 19. prosince 2009 09:17 )

už se stalo,když si stopař stopnul svoje ukradené auto a nechal se dovézt poblíž policejní stanice.

fouss1 ( 17. prosince 2009 21:38 )

To je toho ! Píše se rok 1973 a při procházce Prahou nalezen za rohem Bartolomějské, tři měsíce hledaný odcizený fiat 600D. Kouzlo je v tom, že měl za stěračem " tři " pokuty od VB. Auto bylo zaparkováno na zákazu stání a podle vyjádření prodavače obchodu, před kterým bylo zaparkováno, již nejméně měsíc !! Pro neznalé Prahy : Bartolomějská - místní oddělení VB.

Zobrazit celou diskusi