Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bezcitný chovatel: Štěňata vyhodil u mateřské školy

Dvě fenky křížence německého ovčáka kdosi pohodil u mateřské školy. Smiluje se někdo nad nimi?
Dvě fenky křížence německého ovčáka kdosi pohodil u mateřské školy. Smiluje se někdo nad nimi?  (Autor: Jiří Čada)
Autor: čad - 
17. prosince 2009
05:59

Žďárští strážníci nevěřícně kroutí hlavou nad bezcitností neznámého chovatele, který v předvánočním čase vyhnal do zimních ulic Žďáru nad Sázavou dvě bezmocná malá štěňata.

První asi dvouměsíční štěně křížence německého ovčáka běhalo zoufale minulou středu ráno před mateřskou školou na ulici Veselská. „Na naříkající štěně nás upozornil náhodný chodec. Fenečku jsme odchytli a odvezli do útulku,“ líčil Blesku situaci šéf žďárských strážníků Martin Kunc.

Druhý den se však vše opakovalo. Tentokrát přímo do školky volali strážníky samotné učitelky. „Po zahradě školky pobíhalo světlejší štěně, rovněž kříženec. Zcela určitě jsou obě fenky ze stejného vrhu,“ poznamenal Martin Kunc. Také druhé štěně putovalo do žďárského útulku.
Policie po bezcitném chovateli pátrá.

argali ( 17. prosince 2009 15:46 )

z toho šmejda co vyhodil ty malý štěňátka, by měl někdo stáhnout všechno oblečení a jen tak jak ho pánbůh stvořil ho vykopnout na ulici, aby věděl jaký to je....

ajaztassi ( 17. prosince 2009 07:37 )

Přeji těm kulíškům šťastný život.

alessa1 ( 17. prosince 2009 07:16 )

ani není asi třeba moc komentovat. Toho debila by bylo ideální najít a zlinčovat nahýho v mrazu, dokud by nech-cípl Aspoň by bylo o jednoho psychouše na světě míň, protože tohle nikdo normální nemůže udělat!!! Pejsánkům přeji, aby se jich brzo ujali hodní lidé, kteří je budou milovat celým svým srdcem Jsou nádherní!!!!

kacka74 ( 17. prosince 2009 06:12 )

Kdyby to šlo, tak vyhodím na ulici toho " chovatele " a ne pejsky, hold je to hyena, ale věřím, že pejsani najdou dobré lidičky

Zobrazit celou diskusi