Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubek: Líbí se mi mafiánský Kmotr

Jsem jeden z vás, tvrdil v Litoměřicích Paroubek. Diváka, který se ho pokusil oslovit, však ochranka vyvedla
Jsem jeden z vás, tvrdil v Litoměřicích Paroubek. Diváka, který se ho pokusil oslovit, však ochranka vyvedla  (Autor: Blesk - Ondřej Čermák)
Autor: Ondřej Čermák - 
16. prosince 2009
05:15

Paroubkova putovní show Jsem jeden z vás začala v pondělí zostra. „Pane, jděte ihned pryč. Sem smí jenom slušní lidé,“ slyšel potenciální volič, který se pokusil šéfa ČSSD oslovit. Poté ochranka »jednoho z nás« vyprovodila.

Ne jako protřelý politický bafuňář a držitel ocenění Papaláš roku, ale jako »obyčejný chlap«, co nezkazí žádnou legraci. Tak se snaží prezentovat Jiří Paroubek na vystoupeních s hercem Jiřím Krampolem ve zmíněné estrádě. Nejinak tomu bylo i v litoměřickém divadle. Sál má sice kapacitu zhruba 100 míst, ale 40 návštěvníků převážně důchodového věku nemělo pocit, že si spletlo představení. Vstup byl zdarma, mihnul se tu i Paroubkův přítel Jan Kočka a scénář nevyžadoval hluboké soustředění.

Krampol vypravoval »zábavné« historky a z playbacku zapěl dvě písničky. Paroubek pomlouval své politické rivaly v čele s Topolánkem, agitoval za ČSSD a vyprávěl příhodu, kterak se ve spodním prádle za stromem skrýval před bulvárním fotografem. Pak společně zkritizovali současnou tuzemskou i světovou filmovou produkci. „Z hollywoodských filmů se mi líbí maximálně Kmotr a Základní instinkt,“ nechal se slyšet Paroubek. Na závěr k velké spokojenosti prošedivělých dam a pánů v publiku slíbil příští rok vyplatit seniorům třináctý důchod. Hodinovou show zakončila autogramiáda a na každého čekal při odchodu chlebíček se šunkou.

zirafa ( 16. prosince 2009 22:21 )

jsou i jiné strany!

zirafa ( 16. prosince 2009 22:20 )

... BOTU...

zirafa ( 16. prosince 2009 22:18 )

....Jsem prostě proti vraždění..... Tak to jsou komunisti ta pravá strana pro tebe!!!

zirafa ( 16. prosince 2009 22:16 )

to musel být nářez, škoda, že to nedávají v telce!

aapricot89 ( 16. prosince 2009 14:48 )

jako obvykle mas to za 1 !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa