ONLINE PŘENOS Z VYŘAZOVANÍ SLEDUJTE NA BLESK.CZ OD 20 HODIN!

Je skokanem celé megashow! Zřejmě nikoho na začátku nenapadlo, že finalista Miro Šmajda (21) to v Česko Slovenské SuperStar dotáhne tak daleko. Diváci ho totiž vnímali spíše jako „šoumena“. V posledním kole však Miro dokázal, že v soutěži je jednoznačně právem.

„Nikdy jsem nečekal, že by mi Paľo Habera řekl, že mě chce vidět ve finále,“ radoval se po přímém přenosu Šmajda, který zároveň divákům vzkázal: "Ještě mám co ukázat..."

Miro Šmajda už v soutěži zažil jak potlesk ve stoje tak hromadný „stage-diving“. Dokonce se na pódiu objevil už i svlečený do pasu. To však není všechno.

Sexy Miro Novému Času prozradil, jaká je jeho taktika v SuperStar. Základem je, nevybalit na diváky hned všechno! „Od spuštění show jsem si promyslel, že to budu dávkovat postupně. Ukazovat stále větší kousek sebe, předvést lepší a lepší zpěv, jinou hlasovou polohu, jiný projev,“ prozradil Miro, který zároveň přiznal, že výsledkem si nebyl jistý: „Váhal jsem, jestli to nebude risk, mohl jsem být už dávno pryč ze SuperStar.“

Vypadá to tak, že jeho taktika zabrala. Šmajda to totiž dotáhl mezi trojici nejlepších a diváky si v posledních kolech získal nejen jako showmen, ale i jako zpěvák.

Svým zpěvem úspěšně uzavřel i nedělní večer. „Tentokrát jsem se chtěl soustředit na zpívání. Lidé si předtím všímali spíše show, než mého zpěvu a tak mě tak i vnímali. Mrzelo mě, že mě z pěvecké stránky podceňovali," přiznal Šmajda, který svým excelentním vystoupením v neděli porotcům vyrazil dech.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku