Jan Bendig byl podobně jako Martin Chodúr velmi favorizovaný, a jak se ukázalo, právě to mu nejvíce přitížilo a diváci ho svými hlasy poslali domů. Vyřazením Bendiga byla šokována i část poroty. „On měl všechno, co ve finále mělo být. Skvělý zpěv, emoce a uměl to dokonale rozjet. Jeho odchod pořád nemůžu pochopit,“ svěřila Blesku Dara Rolins.

Slovenská porotkyně zároveň připustila, že se minulé finálové kolo moc nepovedlo Chodúrovi. „Záleží na finálovém večeru, jestli si napraví reputaci,“ dodala Dara, která by ze soutěže vyřadila Miro Šmajdu (21). „On už pro mě nemá co více ukázat,“ řekla Blesku Dara Rolins, která považuje Šmajdu jednoznačně za nejslabšího z trojice finalistů. „Dřív jsem si myslela, že už by měla jít Dominika. Ale teď jsem ji slyšela zpívat při natáčení pořadu na Silvestra a ona je fakt super,“ nešetřila chválou porotkyně.

„Šmajda se drží, protože má velké spektrum fanoušků. Zbyly mu obdivovatelky po Benovi Cristovaovi, Denisu Lachovi a Janu Bendigovi. Všechny ty holky teď posílají hlasy Mirovi, ale on už víc neukáže,“ prozradila svůj názor Rolins. Ta má o tom, kdo by měl jít do hvězdného finále, naprosto jasno. „Já rozhodně nechci slovenské finále,“ řekla Dara, které by se nejvíce líbilo, kdyby si to ve finále rozdali Čech Martin Chodúr se Slovenkou Dominikou Starou.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku