Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zavraždili ji, když se vracela z večírku!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Foto pro Blesk – MP Kladno)
Autor: INT, jos - 
13. prosince 2009
15:31

Mrtvou ženu (33) našli lidé v neděli ráno na sídlišti v Kralupech nad Vltavou. Vracela se z vánočního večírku.

Jak žena zemřela, není zatím úplně jasné, ale mohlo jít o znásilnění a hovoří se o uškrcení. Policie již zadržela muže, který je čeká na obvinění.

"S jistotou můžeme říct jen to, že zemřela násilnou smrtí. Podrobnosti budeme znát až po pitvě," řekl pro tn.cz kriminalista Michal Mazánek.

paila ( 15. prosince 2009 11:11 )

většina přísvěvků byla napsána v době, kdy nebyl znám pachatel. Teď je docela možné, že se z večírku vracela se svým vrahem. Pozůstalých je mi líto a přeji jim upřímnou soustrast.

helena ( 14. prosince 2009 20:30 )

bože, ty seš ale kretén!

lako ( 14. prosince 2009 17:33 )

hovada odsuzujete mrtvého,když si tohle přečte rodina,tak pujde do kolen,jaké jsou lidi prasata,místo podpory se dočtou,jak byla jejich dcera hloupá a co si všechno dovolila a neměla.Vzpamatujte se a podpořte rodinu.Zamyslete se udělal jí to kolega z práce a vy tu píšete,jak si zato muže sama,neskutečný!!!!!Muže to potkat kohokoliv ve špatné době na špatném místě.

paila ( 13. prosince 2009 22:57 )

anebo neměla jinou možnost

sinmijoi ( 13. prosince 2009 19:23 )

Já chodím s kamarády na večírky pár metrů od místa činu. Vždycky chodíme po partičkách, protože nikdo neví, co se kdy může stát. A není to první případ tady, kdy někoho přepadli. proto říkám - choďte po skupinkách. Ta žena byla zřejmě dost hloupá, když si to takhle ládovala sama a navíc v místech, kde není moc vhodné chodit sám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání