Michal Horáček o Dominice řekl: "Je to velice slušná mladá dáma, která přiznala, že je z věřící rodiny, což se v dnešní době jen tak nevidí. Myslím si ale, že se v showbyznysu jen tak neuplatní. Potřebuje ještě dozrát."

Lešek Wronka přitvrdil: "Nevím, proč je ve finále. Ona je ve všech směrech průměrná. Podle mě to není osobnost, která by se mohla v našem mikrosvětě showbyznysu uplatnit."

Petr Janda ale chválil: "Líbila se mi, když zpívala Je suis Malade. To jsem si později pouštěl pořád dokola na internetu. U této písně byl ale její vrchol a od té doby už nemá vzestupnou tendenci. I další dva finalisté ale podle mě stagnují a přestávají se vyvíjet.

DNES OD 20:00 SLEDUJTE NA BLESK.CZ ONLINE PŘENOS FINÁLOVÉHO VEČERA!

Co na kritiku říká Dominika?

"Dám do svého vystoupení všechno a na dnešní večer se už moc těším," řekla odhodlaně Nedělnímu Blesku Dominika.

Dominika má fanúšičky všetkých vekových kategórií.
Autor: Peter Korček

Finalistka neřeší ani to, že v sázkových kancelářích jsou největší částky vkládány právě na její vypadnutí. ,,Jestli vypadnu, nebo ne, uvidíme až v pondělí večer. Podle toho, jak zazpívám. Myslím, že lidi hlasují hlavně podle výkonů,“ rozpovídala se Dominika, která je v soutěži poslední zástupkyní něžného pohlaví. ,,Neberu vůbec jako nevýhodu, že jsem v soutěži jediná holka. Každý z nás máme svůj okruh fanoušků, kteří pro nás hlasují. Pro kluky asi hlavně mladší holky, ale v tom nevidím žádný handicap,“ pokračovala Dominika, jejíž výkon by mohla nejvíce ohrozit únava.

,,Včera jsme měli autogramiádu v Košicích a byl to docela fofr. Ale vím, že až přijdu na jeviště a uvidím všechny ty fanoušky, únava zmizí a já to rozjedu,“ dodala se smíchem Stará, jež chce do svých výkonů dát vše. „Pojedu naplno,“ slibuje Dominika, která se velmi těší na dnešního hosta Richarda Müllera. Předposlední finálový večer zazní od finalistů hned dva největší hity od slovenského zpěváka a ještě si střihnou jednu skladbu v unplugged stylu.

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz