Přitom před necelými dvěma lety, když byla na dně, tak o ni nestál ani na cenách Anděl. „Tohoto černého koně si raději necháme ujít,“ řekl tehdy Šiška coby prezident Akademie populární hudby.

Fotogalerie
1 fotografie

Bartošová už Šišku jednou vypekla, když nedorazila na Desku roku, kterou jeho firma také organizuje. A proto na cenách Anděl raději vsadil na osvědčené interprety. Ale jakmile se otočily karty a Šiška se dostal společně se skladatelem Kájou Maříkem do realizačního týmu Bartošové, tak ve zpěvačce vidí velký potenciál. „Ivetu považuji za vynikající profesionální zpěvačku,“ tvrdil Blesku Šiška, který chce napravit Ivetinu pošramocenou reputaci. „Je konečně na čase, aby se po dvou letech peripetií, kdy se jen psalo, kde si Iveta dala panáka anebo pusu s Pomejem, o ní začalo mluvit jako o zpěvačce,“ dal si za cíl Šiška, kterému zřejmě nedochází, že tuto převratnou myšlenku se už veřejnosti snažil implantovat Pomeje.

Skromnost je pro bývalého moderátora soutěže Nic než pravda zřejmě neznámý pojem. Věří si nejen ve spolupráci s Bartošovou, ale i vlastních projektech. „Mám zprávy, že TV Prima zakoupila ještě třetí sérii pořadu Nic než pravda,“ svěřil Šiška, který je přesvědčený, že mu moderátorské křeslo televize vrátí. „Je to tím, že jsem fakt dobrej. Kvalitních moderátorů v republice, kteří umějí říct tři souvislé věty, zase tolik není,“ je si jistý v kramflecích Šiška.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz