Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Plánková z Ordinace: Štolpo, na dceru zapomeň!

Fotografie
12. prosince 2009 | 05:00

Herec a režisér Roman Štolpa (45) zahájil s herečkou Markétou Plánkovou (31) bitvu o jejich dceru Agátu (2,5)! Štolpa nyní bojuje se závislostí na alkoholu v kroměřížské léčebně a chce přimět Plánkovou, aby mu Agátu začala půjčovat.

"Potřebuju dceru vídat, je to můj první úkol v novém roce," řekl Blesku Štolpa. A Plánková? Ta o tom teď nechce ani slyšet!

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Plánková ale zatím Štolpovo novoroční předsevzetí příliš vážně nebere. "To, že pan Štolpa ukončí léčbu, ještě neznamená, že bych mu s klidným srdcem svěřila dceru," řekla včera Markéta Blesku. Herečka je ale velkorysá a nechce Štolpu, který měsíčně platí na dceru čtyři tisíce korun, navzdory špatným zkušenostem zcela odepsat. Bývalému milenci dává přece jen ještě nějakou šanci. "Pokud se pan Štolpa dlouhodobě obejde bez alkoholu, mohu o nějaké dohodě vážně uvažovat," slíbila představitelka seriálové doktorky Tárové.

Je vidět, že malá Agátka po rodičích zdědila hudební talent
Autor: Barbora Pejšová

Momentálně je Plánková podle svých slov šťastně zamilovaná do bývalého tiskového mluvčího pražského magistrátu Daniela Častvaje. S ním a s malou Agátou strávila i letní dovolenou. A jak se nechala slyšet před pár dny při natáčení Ordinace, nechce si kazit vánoční svátky přemýšlením o expříteli.

Zažila s ním dost - sliby o tom, že se rozvede se svojí manželkou, jeho opilecká extempore i sliby, že začne s Markétou a dcerou Agátou žít.

 

Autor: Slávka Červená, Hana Höschlová