Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Příběh Pavly Topolánkové o lásce a zradě

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová - 
9. prosince 2009
05:32

Tři roky byla ochotná mu odpustit. Manželova nevěra Pavlu Topolánkovou (54) ranila, ale nechtěla zahodit bezmála 30 let společného života. „Z manželství se nevystupuje jako z tramvaje,“ opakovala.

Doufala, že se manžel vrátí. Marně. Teď už snahu o záchranu manželství s šéfem ODS Mirkem Topolánkem (53) vzdala. A povolila rozvod.

Obvodní soud pro Prahu 6 začne už brzy rozvádět manželství Topolánkových. Podle informací Blesku by mělo být jednání nařízeno na začátek ledna. Pro Mirka Topolánka je to vysvobození, protože už téměř tři roky žije s partnerkou Lucií Talmanovou.

Nový život ale čeká i Pavlu Topolánkovou. A bude úplně jiný, než dosud.
Není totiž tajemstvím, že Pavla na svého muže do posledního okamžiku čekala. Věřila, že se vrátí domů a znovu vytvoří fungující rodinu. „Nechystám se rozvádět ani se nechystám o tom mluvit,“ říkala.

Je to vlastně neuvěřitelný příběh o lásce a zradě. Když se Pavla po volbách v roce 2006 dozvěděla, že ji manžel podvádí s Talmanovou, vzalo ji to. Přestože se cítila zrazena, dávala od začátku najevo, že by expremiérovi jeho zálety odpustila.

„Hoď kamenem, kdo jsi bez viny. Kdybychom nebyli tolerantní, tak bychom spolu nemohli žít 28 let,“ řekla tehdy Topolánková. O rozvodu nechtěla slyšet, přestože o něj Topolánek stál.

Jenže... Topolánek se nejen nevrátil, ale navíc si s Talmanovou pořídil syna. Teď se dokonce spekuluje, že spolu chystají svatbu. Topolánková tak definitivně ztratila naději, že by se jejich manželství ještě dalo zachránit. Rozpad vztahu v poslední době komentovat nechce, ani v úterý na otázky Blesku nereagovala.

450029:gallery:true:true

anasyi ( 10. prosince 2009 01:07 )

asi dalsi manzelstvi

mrum ( 10. prosince 2009 00:07 )

Do mladé? Jenže Talmanak je stará k..va.

loulou ( 9. prosince 2009 22:47 )

a koho zajímá ta natvrdlá tupohlávková ???? a jestli by chtěla za každou cenu udržet si doma toho vola tak je kráva holka asi neví co je realita všedních dnů

bara ( 9. prosince 2009 19:43 )

bara ( 9. prosince 2009 19:42 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa