Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapec (5) spadl z pěti metrů na betonovou zeď!

Archív
 (Autor: Archív)
Autor: pes - 
7. prosince 2009
10:08

V areálu bývalé Poldi Kladno se v neděli vážně zranil pětiletý chlapec. V prostoru továrny propadl schodištěm a po pěti metrech volného pádu dopadl na betonovou zeď!

"Před polednem vyjížděli kladenští záchranáři k pádu pětiletého chlapce v bývalém areálu Poldi Kladno. Po příjezdu záchranářů byl při vědomí, ale utrpěl poranění obličeje, hrudníku a lékař nemohl vyloučit možné zlomeniny," uvedli záchranáři. Po ošetření a zahájení léčby chlapce záchranáři převezli na ARO do Fakultní nemocnice v Motole. Na místě zasahovala také Policie ČR.

anasyi ( 7. prosince 2009 15:58 )

mila bledulko,pokud budu mit hyperaktivni dite,tak si ho zrejme budu zajistovat tak,abych ho nevystavovala nebezpeci,urcite bych takove dite nenechala bez dozoru.Dite mam,sice uz prerostle,a v detstvi velice zive.A potom,nikde nepisou,ze chlapec byl hyperaktivni,mozna jsem se to nikde nedocetla.Podle Vas nejsou jeho rodice navine,oni ho tedy jen tak pustili na ulici at si zajde kam chce.

znalec ( 7. prosince 2009 14:46 )

Souhlasím, hyperaktivní pětiletý cikán nemůže dopadnout jinak než na beton z 5 metrů, když zbytek rodiny rabuje železo z bývalé fabriky.Ještě budou rádi, když na ně nic nespadne, když podříznou traverzy, na nichž ještě kus fabriky stojí.

bledulka ( 7. prosince 2009 14:35 )

Milí moralisté, vy, co odsuzujete rodiče chlapce, že ho nehlídali, sami pravděpodobně děti nemáte. Jinak byste takové nesmysly nepsali. Hlídali jste někdy hyperaktivní 4, 5-ti leté dítě? Až budete mít za sebou tuto zkušenost, potom se ozývejte!!!

mirunkas ( 7. prosince 2009 13:59 )

To byli cikáni,to je jasný,normální člověk nenechá pětiletého kluka bez dozoru.

i626 ( 7. prosince 2009 11:13 )

On nebyl sám, Dežo Lakatoš ho vzal s sebou na rozkrádačku železa a takhle to dopadlo.

Zobrazit celou diskusi