Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Štěňata našel pes v krabici u popelnice!

Štěňátka jsou neposedná. Udržet jich osm při sobě je téměř nemožné.
Štěňátka jsou neposedná. Udržet jich osm při sobě je téměř nemožné.  (Autor: Jaroslav Krčál)
Autor: krč - 
4. prosince 2009
06:45

Krčili se v krabici ležící u popelnice a smrt jim koukala z očí. Osm malých štěňátek, která se klepala zimou, však mělo štěstí.

Kolem popelnice procházela paní s jezevčíkem a ten malé chlupaté kuličky objevil. Paní neváhala a doběhla na blízkou veterinární kliniku pro pomoc.
„Jezevčík, kterého paní vedla do ambulance naší kliniky na očkování, začal štěkat na krabici ležící u popelnice. Nechtěl od ní odejít. Paní ji proto rozdělala a uviděla osm štěňat,“ řekl Vladimír Tlučhoř, šéf veterinární kliniky. „Jsou to kříženci, ale to jim na ničem neubírá,“ dodává.

Jana Ehrenbergerová (18) si nemohla vybrat, které ze štěňat vzít domů dědečkovi Jana Ehrenbergerová (18) si nemohla vybrat, které ze štěňat vzít domů dědečkovi | Jaroslav Krčál

 

Štěňata, která chvilku neposedí, jsou kouzelná. Hrozně se líbila i Janě Ehrenbergerové (18). „Můj děda by psa potřeboval, možná si jednoho z nich vyberu. Nevím jen, jestli tmavého, nebo světlého,“ nemohla se od štěňat odtrhnout.

Osm nalezených štěňátek spolu s dalšími na hodné páníčky v pardubickém útulku stále čeká. „Jsou to opravdu chytří a vděční pejskové,“ říká šéf kliniky Vladimír Tlučhoř. Věří proto, že Vánoce pejskové stráví už u svých nových rodin.

japo ( 5. prosince 2009 13:23 )

zbytečně tu dejcháš vzduch ty, jinak vše ,co jsi napsal , sedí na tebe

majka79 ( 4. prosince 2009 12:00 )

Přeji všem nalezeným štěňátkům moře lásky a nový domov a hodné páníky.

sakra ( 4. prosince 2009 11:30 )

Ono těch politiků je více a nejeden!

mamca24 ( 4. prosince 2009 09:59 )

Naprosto s Vami souhlasim!

majojo ( 4. prosince 2009 09:44 )

Jak říkaql jeden česwký politik, který se považuje za mudrce: To je daň za demokracii. Ovšem to, co si tahle vyspělá vlčí společnost pod pojmem demokracie představuje, nemá s tou původní nic společného.

Zobrazit celou diskusi