Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zuzana Jandová hazarduje: Hubne a připadá si tlustá!

4. prosince 2009 | 05:00

Loňská Miss ČR Zuzana Jandová (22) se ztrácí před očima. „Chtěla bych shodit pár kilo,“ svěřila před časem Blesku už tak štíhlá Zuzana.

A jak se zdá, její plán zatím vychází, protože už shodila několik kilo. „Já si připadám pořád tlustá,“ šokovala Zuzana.

O zdraví modelky se pomalu začíná bát i její okolí. „Nejenže Zuzka rapidně zhubla, ale je i hodně vyčerpaná. Navíc chce začátkem roku odjet do Ameriky zkusit modeling. Bojí se, aby tam uspěla a tak má velké komplexy ze své postavy,“ řekla Blesku jedna z jejích kamarádek.

Na její postavě kost a kůže má bezesporu velký podíl i stresující účinkování v pořadu Duety, kde zpívá po boku Petra Kotvalda. „Jsem šílená trémistka a během přenosu nejsem schopna nic vnímat a po odzpívání se jenom klepu,“ přiznala Jandová, která i tak svým výkonem některé oslnila.

„Mám teď spoustu nabídek na sólové vystoupení, kde mi nabízejí třikrát vyšší honoráře než mám za módní přehlídky,“ svěřila se Zuzana na přehlídce značky Escada. Ale o tom, že by kariéru modelky pověsila na hřebík v žádném případě neuvažuje. „Jediné vystoupení, které budu mít mimo soutěž Duety bude Vánoční koncert Petra Kotvalda ve Státní opeře, kde zazpívám jako host. Ale nedokážu si představit, že budu zpívat před tolika lidmi,“ strachuje se Jandová

Autor: Eva Tušková