Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chřipka zabiják v Česku: Koho už stála život?

Virus A/H1N1
Virus A/H1N1  (Autor: ČTK/AP)
Autor: ČTK, rvs - 
30. listopadu 2009
18:49

Zákeřný virus prasečí chřipky v Česku už zase zabíjel! V sobotu kvůli němu v Opavě zemřela jednadvacetiletá dívka. dnes (v pondělí) se stal další jeho obětí jednatřicetiletý muž. Celkem už má prasečí chřipka v Česku na svém kontě deset obětí!

22. října - V Karlovarské krajské nemocnici zemřela vážně nemocná se srdečními problémy, jejíž stav zkomplikovala nákaza prasečí chřipkou.

12. listopadu - Na leukémii zemřel ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze pacient nakažený prasečí chřipkou; chřipka nebyla hlavní příčinou úmrtí.

13. listopadu - V ostravské fakultní nemocnici zemřel muž na následky prasečí chřipky. Stav muže středního věku zkomplikoval zápal plic.

20. listopadu - V karlovarské nemocnici zemřel šestapadesátiletý muž na prasečí chřipku. Jeho zdravotní stav byl celkově špatný, chřipka jeho zdravotní komplikace vážně zhoršila.

22. listopadu - V nemocnici ve Valašském Meziříčí zemřel pětačtyřicetiletý cizinec nakažený virem H1N1; u muže nebyla prokázána žádná jiná nemoc.

24. listopadu - Ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze zemřel na prasečí chřipku dvaašedesátiletý pacient po chemoterapii.

25. listopadu - Oznámeno, že v plzeňské fakultní nemocnici před několika dny zemřel muž, který měl prasečí chřipku. V nemocnici byl ale kvůli jinému velmi závažnému onemocnění. To, že měl virus prasečí chřipky, se zjistilo až po jeho smrti. V souvislosti s prasečí chřipkou zemřela také osmačtyřicetiletá žena v havířovské nemocnici, která byla v nemocnici s oboustranným zánětem plic.

28. listopadu - Ve Slezské nemocnici v Opavě zemřela na následky prasečí chřipky jednadvacetiletá studentka vysoké školy. Dívka ale trpěla život ohrožujícím chronickým onemocněním.

30. listopadu - V Oblastní nemocnici v Jičíně zemřel třicetiletý muž na selhání srdce, zřejmě v souvislosti s prasečí chřipkou. Pokud testy u zemřelého H1N1 potvrdí, bude to desátá oběť v ČR.

Prasečí chřipka Prasečí chřipka | Blesk.cz

amalka00 ( 30. listopadu 2009 22:51 )

Lidská blbost je někdy nekonečná. Jsou v celém tom humbuku jen a jen peníze pro farmaceutické firmy. Zajímalo by mě, kolik nadšených propagátorů očkování z řad těchto firem se očkovat nechalo. Vždyť je to stejný blázinec jako s ptačí chřipkou. Nakoupily se léky a teď leží někde ve skladu. Hygiena, vitamíny....prostě zásady zdravéhoo životního stylu jsou tou nejlepší prevencí jakékoli chřipky.

gogo ( 30. listopadu 2009 21:04 )

Že by lidé začali myslet a nepodléhali cíleným mediálním masážím ? Ani se mi věřit nechce... Jsem zvědavý, kdo (pokud vůbec někdo) si tento humbuk odnese a kdo se takto nestydatě napakuje ? A ty vyhozené stamiliony za vakcínu ? No ty zaplatíme přece my, hloupí, důvěřiví a naivní občánkové .... Hlavně že farmaceutické firmy se již napakovaly...

glumik ( 30. listopadu 2009 19:20 )

chripka je kazdy rok a je v podstate jedno jak ji "lekari" a media nazvou nejvic lidi umira na OBYCEJNY STRACH STRACH JE NEJVETSI ZABIJAK LIDSTVA DALSIM JE PAK LIDSKA DUVERIVOST "VEDENI..." PAK UZ NASLEDUJE LIDSKA BLBOST A TA JE TAKE PORADNYM ZABIJAKEM

Zobrazit celou diskusi