Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hadašová o Ruskách: Žijí si na vysoké noze

1. prosince 2009 | 05:00

Modelka Lucie Hadašová (23) se v ruském Novgorodu velmi rychle zabydlela. Zatímco je její přítel, hokejista Jaroslav Bednář (32), na trénincích nebo zápasech, Lucie se vůbec nenudí.

„Máme tam pejska, tak se starám o něj anebo s holkama chodíme nakupovat. Jsem moc spokojená,“ řekla Blesku Lucie.

Modelka se do Novgorodu přestěhovala před třemi měsíci, když Bednář dostal angažmá v Kontinentální hokejové lize, ale zatím ovládá jen několik ruských slov. „S jazykem teprve začínám, protože anglicky se tam skoro s nikým nedomluvím. To už bych více uplatnila češtinu,“ dodala modelka, kterou nejvíce překvapila rivalita na hokejových utkáních.

Čtěte také:

Hadašová se pustila do Kuchařové: Má plastiku! >>
Česká Miss Lucie Hadašová: Nafotí se nahá pro Bednáře? >>

„Nejen na ledě, ale i v hledišti se svádí boj. Rusky na utkání nosí nejlepší outfity a předhání se, kdo bude mít lepší kabelku nebo boty na vyšším podpatku, protože v jiných botách snad nechodí,“ byla překvapená Hadašová, která je zvyklá chodit v keckách.

Od původního plánu prosadit se v Rusku jako modelka však Lucie upustila. „Modeling nezkouším, sice mám nabídku do Moskvy, ale tam se jen ukážete v agentuře a pak lítáte po celém světě a to já nechci,“ přiznala Hadašová s tím, že od doby, co žije v Novgorodu, tolik nedbá o svoji figuru a pěkně se vykrmuje. „Ráda a hodně často vařím,“ smála se Lucie.

Autor: tuš