Někdo totiž prostřednictvím médií začal šířit fámu, že se Dominika na základě rozhodnutí svých rodičů chystá soutěž opustit. „Není to pravda, odstoupit se vůbec nechystám,“ řekla Dominika se slzami v očích.

V průběhu celého týdne se v některých slovenských i českých médiích a na internetu začaly objevovat informace o tom, že poslední slovenská zpěvačka v SuperStar Dominika Stará má zdravotní problémy, kvůli kterým několikrát zkolabovala. „Měla jsem problémy pouze při jednom, posledním přímém přenosu. To mi kostymérky utáhly šaty tak těsně, že jsem skoro nemohla dýchat,“ svěřila Dominika Novému času. To byly podle ní důvody, proč to vypadalo, že na jevišti může každou chvíli omdlít.

Stará vyvrací i informace o tom, že ji rodiče vzali domů do Šamorína a chtěli, aby ze soutěže odstoupila. Dominika byla během celého týdne v hotelu a spolu s ostatními finalisty SuperStar kompletně absolvovala společný program. To znamená středeční premiéru filmu Nový měsíc a stejně tak návštěvu sobotního vyhlášení ankety Slavík 2009.

O to víc ji překvapily fámy, že pěveckou show opustila. „Moji mámu celý týden zastavovali lidé a ptali se jí, jestli už mi tedy nemají posílat hlasy, když jsem odstoupila,“ dodala plačící Dominka, která má pocit, že ji chce někdo ze soutěže vyštvat.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku