Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jolie a Pitt: Divoké hádky. Kvůli Obamovi!

Jolie a Pitt: Divoké hádky. Kvůli Obamovi!
26. listopadu 2009 | 10:50

Angelina Jolie a Brad Pitt mají důvod k dalším hádkám! Na vině teď nejsou možné milostné avantýry, ale jejich názor na prezidenta Baracka Obamu. Angelina ho nesnáší, zatímco Brad je jeho skalním fanouškem.

Angelina Jolie svého prezidenta nemá ráda, nesympatické jsou jí především jeho zdravotnické reformy. Brad Pitt, který je Obamovým vzdáleným příbuzným, ho však plně podporuje. Další příčina k hádkám slavného páru!

"Angelina Obamu přímo nesnáší. Není to republikánka, ale zajímá se o výchovu a boj za práva dětí a myslí si, že se prezident zajímá jen o sociální péči a pomoc chudým," vysvětluje zdroj blízký páru důvod Angelininy nelibosti ke svému prezidentovi.

Otec Angeliny Jolie John Voight je známý příznivec republikánů, a tak, i když má jinak vztahy s dcerou napjaté, v politickém vyznání by si s ní jistě rozuměl.

Politické postoje svého manžela hollywoodská herečka vůbec nerespektuje, a to Pitta samozřejmě hněvá. "Už dlouho se kvůli tomu odporně hádají, ale příčina k rozchodu to zřejmě nebude," dodává zdroj.

Autor: pal, INT
Klíčová slova: brad pitt, angelina jolie, obama
Diskuse ke článku
.