Autorem fotografií je Jakub Ludvík, kterému obnažené dámy pózovaly v casinu přímo na ruletě.

Nová už pro Ludvíka dříve pózovala, ale nikdy toho moc neukázala: "Kdyby to byly jen decentní akty, na kterých není nic vidět, možná bych do toho šla. Ale moje tělo je jen moje a nikdo kromě mého drahého by ho vidět neměl. Jsem v tomhle hrozně stydlivá. Ani na pláži si podprsenku nesundám."

Jenže časy se mění a tahle třiadvacetiletá kráska ukázala veřejnosti nakonec úplně vše. I když pravdou zůstává, že fotograf Ludvík se u toho pořádně zapotil. Přesvědčit herečky a zpěvačky, aby odhalily své intimní partie, bylo i pro tak zkušeného fotografa velkým oříškem.

„Byla to dost dřina. S holkami jsme akty nacvičovali u mě na stole v ateliéru, to bylo v pohodě. Když si ale vlezly v casinu na ruletu, začaly se stydět. Kolem chodili chlapi a já měl co dělat, abych je uklidnil,“ svěřil Blesku Ludvík, pro kterého je to už osmý kalendář Banco Casina.

„Většinou jde o nahé fotografie hereček, zpěvaček nebo missek. S každou je nutné osobně vyjednávat. Je to dost choulostivá věc, některé se mi přesvědčit ani nepodaří,“ přiznává Ludvík, který akty vyrábí jako umělecké fotografie. A to se prý dámám líbí.

Fotogalerie
1 fotografie
„Každá kráska touží po tom, aby ve svém archivu měla krásnou nahou fotografii, za kterou se nemusí stydět,“ dodal Ludvík a prozradil, že kalendář má velkolepý křest už ve čtvrtek večer v Banco Casinu na pražských Příkopech a jeho kmotrem je Petr Hapka. Přítomny budou všechny dámy z kalendáře a jak svěřil Ludvík, zpěvačky zazpívají a herečky si povinně zahrají ruletu, ze které měly při fotografování takový ostych.


Dřívější vyjádření Veroniky Nové na otázku ohledně focení aktů

Nedávno jste s Jakubem Ludvíkem nafotila sexy fotky, na kterých jste toho ale moc neukázala. Nechala byste se někdy přesvědčit k odvážnějším snímkům?
„Nikdy neříkej nikdy. Kdyby to byly jen decentní akty, na kterých není nic vidět, možná bych do toho šla. Ale moje tělo je jen moje a nikdo kromě mého drahého by ho vidět neměl. Jsem v tomhle hrozně stydlivá. Ani na pláži si podprsenku nesundám."