Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena ukradla příteli truhlu drobných a odjela na Mallorcu

Žena odcizila muži 21 000 Kč v mincích a odjela za ně na dovolenou
Žena odcizila muži 21 000 Kč v mincích a odjela za ně na dovolenou  (Autor: cs.wikipedia.org)
Autor: ČTK - 
24. listopadu 2009
09:56

Doslova o truhlu plnou peněz, a to platných mincí v celkové hodnotě 21 000 korun, přišel třicetiletý muž z Hodonína. Žena za peníze odjela na Mallorcu.

Kuriózním způsobem mu ji vzala jeho přítelkyně, která si s ním zahrála na hledání pokladu. Peníze si ale přivlastnila a vyjela si za ně na vysněnou dovolenou na Mallorcu.

Muž má zvláštní zvyk - šetří si v mincích. Zatímco 21 000 korun představuje jen hromádku papírků, pokud se přemění na mince v hodnotě deset, 20 a 50 korun, je to už hromada peněz.

Když si muž před časem řekl, že si do své truhly přidá další mince, zjistil, že je prázdná. Přítelkyně, která byla právě na dovolené na Mallorce, mu pak tajemně řekla, ať "hledá poklad".

A tak muž doma hledal, ale nic nenašel. Přítelkyně mu později řekla, že koupila novou truhlu, do níž hotovost přesypala. Prý ji ukryla ve sklepě, kde ale peníze nebyly. Když je dvojice nemohla najít, požádal muž o pomoc při hledání truhly policii.

Kriminalisté zjistili, že peníze vzala přítelkyně. Ukázalo se, že žádnou novou truhlu pro přítelův malý poklad ve skutečnosti nekupovala. Svědci ji viděli při přepočítávání peněz z truhly. Na zájezd na Mallorcu se dotazovala v cestovní kanceláři vícekrát. Nemohla si jej ale dovolit. Koupila jej, až zmizela truhla.

Žena ale stíhána nebude. Její přítel tomu nedal souhlas, doplnil mluvčí.

sakra ( 26. listopadu 2009 10:07 )

Největší "poklad" je pro něj jeho přítelkyně.

xawer ( 24. listopadu 2009 12:56 )

Tak si někdy říkám, že tvrzení o hloupých blondýnkách nejspíš platí i na blondýny chlapy. No a majitel "pokladu" musel být 100% blonďák. Větší naiva je snad už jen Bendík v Superstar.

djaba ( 24. listopadu 2009 12:44 )

Pane příteli , je třeba babě splnit občas nějaké i to dražší přání.Ta moje toužila po nové kuchyni , koupelně a obýváku .Tak jsem jí to splnil a ona mi za to koupila ..... nové trenky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání