Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Adoptovaný Matthew (41): Můj táta je vrah Manson!

Podoba Matthewa (vpravo) s otcem Charlesem je neuvěřitelná
Podoba Matthewa (vpravo) s otcem Charlesem je neuvěřitelná  (Autor: Isifa.com)
Autor: INT, shp - 
24. listopadu 2009
05:00

Stejně jako všechny adoptované děti i Američan Matthew Roberts (41) toužil poznat své pravé rodiče. Před dvanácti lety se dal do pátrání. Obrovský šok přišel, když zjistil, že jeho biologickým otcem je masový vrah Charles Manson.

Že je Matthew adoptovaný, se dozvěděl v deseti letech. Když se ptal svého adoptivního otce, kdo jsou jeho praví rodiče, tak mu vždy říkal: „Raději to nechtěj vědět.“ Touha po pravdě hnala Matthewa dál. Podařilo se mu nalézt svou matku Terry ve Wisconsinu. Ta mu prozradila, že se jmenoval Lawrence Alexander. Slíbila mu, že příjmení prozradí později.

Její přiznání ale bylo bolestivější, než si Matthew dokázal představit.V roce 1967 poznala muže jménem Charles Manson. Terry mu jako mnoho jiných dívek podlehla a začala se s ním scházet. Na jedné párty, kde se hojně užívaly drogy, ji Manson znásilnil.Matthew se narodil v květnu 1968. Terry si vždy myslela, že Manson byl Terryho otec, a dítě dala k adopci. Když za ní Matthew přišel, její podezření se definitivně potvrdilo. Její syn totiž vypadá přesně jako slavný zločinec. Stejný nos, ústa, oči i stejné velké čelo. „Nechtěl jsem tomu věřit. Byl jsem vystrašený a rozzlobený. Je to jako zjistit, že váš otec je Adolf Hitler,“ řekl Matthew.

S otcem si začal psát dopisy. Manson mu potvrdil, že může být jeho otec. Manson poslal Matthewovi i telefonní číslo, ale ten nikdy nesebral odvahu mu zavolat. „Svého otce nechci milovat, ale nenávidět taky ne,“ uzavírá Matthew svůj příběh.


Charles Milles Manson (75)

Patří k nejznámějším americkým zločincům. Většinu svého života strávil ve vězení, zpočátku za zločiny jako krádeže aut, podvody a padělání kreditních karet. Na konci 60. let se stal hlavou skupiny známé jako »Rodina «, která měla posléze na svědomí několik brutálních vražd. Mezi nimi i vraždu Sharon Tate (†26), manželky polského fi lmového režiséra Romana Polanského, která byla v osmém měsíci těhotenství. Manson byl odsouzen k trestu smrti, ačkoliv mu nebylo prokázáno, že by vraždu osobně spáchal. Po změně zákonů v Kalifornii mu trest byl zmírněn na doživotí.


stastnyjim ( 24. listopadu 2009 20:26 )

Jo jo, nacpat všude politku, to je fakt velká pr... no tak teda legrace. Seš král vtipálků.

ouha ( 24. listopadu 2009 15:26 )

Tátou je Manson - a mladším bráchou Robbie Wiliams? Ta podoba je taky úžasná.

ac31 ( 24. listopadu 2009 13:11 )

Nic tak hrozného se nestalo. Představte si kdyby zjistil, že jeho otec je Myrek Tupolánek. To by byl teprve šok.

kajuna ( 24. listopadu 2009 07:56 )

......ještě že si ho adoptovali a vychovali slušní a hodní lidé.....

dobrotka ( 24. listopadu 2009 06:45 )

opet perlí - Terry si vždy myslela, že Manson byl Terryho otec, a dítě dala k adopci.

Zobrazit celou diskusi