Třináct dílů, které se začnou vysílat na jaře, uvede nové moderátorské duo Petr Vondráček (33) a Martina Kociánová (38). Oba si sami muzikály prošli.

Vondráček s Kociánovou budou pořad uvádět
Autor: Petr Merta

Soutěž má sice zcela novou koncepci, ale objeví se v ní známé tváře z předchozích show. V porotě usednou Gábina Osvaldová s Ondřejem Soukupem, kteří prošli SuperStar a X Factorem, či Ján Ďurovčík. Ten předsedal porotě ve StarDance, hodnotil i slovenské Let's Dance a mezinárodní soutěž Bailando. Do čtveřice je doplní ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek. V jeho divadle se bude muzikál Robin Hood, který vznikl v tvůrčí dílně Osvaldové se Soukupem a pro nějž se hledá titulní hrdina a jeho partnerka Marianna, uvádět.

„Pořad bude mít čtyři předtočené díly a devět večerů se má vysílat v přímém přenosu. O vítězi s porotou rozhodnou i diváci,“ upřesnila tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová. „Věkový limit pro přihlášené je 17 až 40 let. Musejí umět nejen zpívat, ale i tančit a zvládat činohru. To vítězové dosavadních soutěží nesplňují,“ doplnil Ďurovčík, který bude muzikál režírovat.

„Podstatný je ovšem i zjev. Ondra Soukup by také nemohl hrát Romea. A Robin a Marianna by měli určitým způsobem vypadat. Přihlásit se mohou lidé z ulice, ale i profesionálové,“ doplnil.

Na práci se těší také oba moderátoři. „Sám jsem dokonce váhal, zda mám moderovat, nebo se přihlásit. Robina bych si zahrál rád,“ dodal Petr Vondráček.