Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bestiální vrah Odehnal: Zbytek života v léčebně!

Autor: bum - 
19. listopadu 2009
11:15

Zbytek života stráví v detenčním ústavu nevyléčitelný sadista Radim Odehnal (40) z Hluboké na Třebíčsku. Doživotní trest dostal za vraždu, znásilnění a omezování osobní svobody.

Ve čtvrtek o tom rozhodl soudce Krajského soudu v Brně Daniel Plšek.

V sobotu 29. března si Radim Odehnal pozval do domku svého otce v brněnské Jeneweinově ulici Martinu C. (21) z Osečné na Liberecku a jejího přítele Pavla L. (32) z Prahy. Po předchozí neúspěšné snaze o soulož s Martinou C. napadl jejího probouzejícího se přítele Pavla L. a udeřil ho třikrát do hlavy desetikilovým kladivem. Napadený muž padl na pohovku, kde jej Odehnal kladivem dobil. Pak Martinu C. opakovaně brutálně znásilnil.

„Nejprve ji svázal, odvlekl do pokoje, stáhl jí kalhoty a navzdory odporu ji strkal do pochvy klacek a pak na ní vykonal soulož. Ženu poté ještě donutil strkat si do pochvy roh židle a zahnutou dýku," vylíčila utrpení mladé ženy státní zástupkyně.

VÍCE O CELÉM PŘÍPADU ČTĚTE ZDE!



Během noci Odehnal rozdělal na dvorku oheň. V něm měl poté spálit mužovo tělo. Mladou ženu odvlekl do kůlny na dvorku. Přivázal ji k harampádí a zavázal jí ústa. V průběhu pálení těla jejího přítele ji opakovaně znásilnil. Uvažoval přitom, že se jí zbaví podobně jako jejího druha. Ženě se však v neděli podařilo vyprostit z pout a z kůlny utekla na ulici. Zraněná, špinavá a šokovaná pak telefonovala o pomoc z blízkého baru, ve kterém se předtím s přítelem seznámili s Odehnalem.

Vrah měl kvůli několika předchozím znásilněním nařízenou ambulantní sexuologickou léčbu. Pobyt v zabezpečovací detenci proRadima Odehnala navrhl klinický psycholog a sexuoložka. „Medicinskými prostředky lékařské instituce nejsou schopny společnost před Radimem Odehnalem ochránit,“ zaznělo ve středu v soudní síni. Odborníci připustili, že Odehnalovy pudy agresivního sadisty by mohla utlumit kastrace, tu však on sám v minulosti opakovaně odmítl.

jaha ( 20. listopadu 2009 11:49 )

do léčebny, když je nevyléčitelný?! Do vězení s nejvyšším dozorem, bez televize a dalších vymožeností! ... a makat! ... ne že si bude doživotně válet koule za naše prachy!

vrba ( 19. listopadu 2009 20:37 )

a jeho nemoc je smrtelná pro lidi v jeho okolí. Humánně uspat jako nemocné zvíře.No jistě, já vím, že to nejde, takže do ústavu s ním. Bude-li mít štěstí tak uteče a ještě si potěšení aspoň jdnou zopakuje.

alficka ( 19. listopadu 2009 20:00 )

samozřejmě je to hrozný, chudák holka, ale proč tam proboha šli přespat, k cizímu člověku kterej vypadá od pohledu jak úchylnej magor.. nechápu..

mrum ( 19. listopadu 2009 15:56 )

Je vrah, o sobě bude rozhodovt, zatímco ostatní zavraždil nebo jim zničil život? Co kdyby o jeho kastraci taky rozhodl někdo jiný? Jak takový tvor může mít ještě nějaký práva? A oběť? Co kdyby o jeho kastraci rozhodovala ona?

manolla1 ( 19. listopadu 2009 14:09 )

Snad v léčebně měl být stále a ne jej pouštět ven! Která-pak pomazaná palice mu dala souhlas k výstupu ! Tuto " zodpovědnou osobu - či osoby", bych nechala zavřít, až by zčernali !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání