Co si myslíš o tom, že tě lidé označují za arogantního?

Tak je mi to samozřejmě velmi líto. Nevím, proč si to o mně lidé myslí. Možná proto, že sebevědomě působím na pódiu, nebo tak nějak.. Nevím, ale myslím si, že lidé, kteří mě znají, tak vědí, že nejsem arogantní, a budu se snažit dělat vše proto, abych o tom přesvědčil všechny ostatní.

Možná takový nejsi, ale působíš velmi sebevědomě. Myslíš, že ti to může v hlasování v Česko Slovenské SuperStar ublížit?

To já nevím... Já pro tu píseň, kterou zpívám, dělám všechno, podle mě to člověk musí zazpívat sebevědomě, jinak by mu to lidi neuvěřili a tím pádem by si to nemohli ani tak užít. Takže během vystoupení je to určitě na místě. Já bych chtěl být takový, jako by byl někdo jiný, koho bych měl rád. To znamená, že chci, abych měl rád sám sebe. Abych se sám sobě líbil tak, že bych si přišel na koncert, nebo si koupil své album. A to je pro mě to hlavní, být sám se sebou spokojený.

Takže se zapojuješ do kolektivu a nejsi outsider? Protože často tě vidíme, jak sám někde sedíš, zatímco tvoji kolegové se baví ve skupince. Jak to tedy je?

Já si hlavně musím šetřit energii před svým vystoupením. Je důležité, aby se člověk nějakým způsobem před tím koncentroval. Teda, aspoň já to potřebuji. Někdo to má tak, že potřebuje jít za jinými lidmi a to ho nabije a já se spíše potřebuji soustředit a pořádně si vše promyslet, co tam vlastně budu dělat.

Fotogalerie
4 fotografie

Potřebuješ být sám?

Sem tam.

Rád jsi sám i v soukromí?

Tak to záleží na okolnosti a na náladě. Ale například, rád sám poslouchám hudbu. Prostě si sednu, poslouchám a přemýšlím..

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku

Fotbal na Facebooku