Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jandová: Svým zpěvem zastínila Kotvalda

18. listopadu 2009 | 05:00

Obrovská tréma. To byl hlavní problém, kterým trpěla Miss ČR 2008 Zuzana Jandová během prvních dvou dílů pořadu Duety.

K obavám měla důvod. Předvedla totiž tak kvalitní výkon, že podle názorů poroty zazpívala dokonce i lépe než její kolega, zpěvák Petr Kotvald.

Zuzana Jandová si spolu s Petrem Kotvaldem vyzpívali vůbec první desetibodové ohodnocení v soutěži, které jim udělil porotce Ota Balage. To missce vehnalo slzy do očí.

„Byla jsem ráda a zároveň šokovaná. Nedokážu ale přesně říct, co se ve mně odehrávalo, protože jsem byla opravdu mimo,“ řekla k tomu v zákulisí po svém vystoupení Jandová.

Nedělní přenos Duetů se nevydařil moderátorce a herečce Ester Janečkové a jejímu pěveckému partnerovi Kamilu Střihavkovi. Pár dostal od diváků nejméně hlasů a příště už si nezazpívá.

A pak si Jandová užila mejdan!

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) byla po svém vystoupení v pořadu Duety opět tak rozhozená, že se jí klepalo celé tělo. Kamarádky Kateřina Průšová (26) a Pavla Hrbková (26) pro ni našly recept pro odreagování. Vzaly ji do soukromého klubu na severu Čech, který měly dívky celý večer samy pro sebe. „Vyzkoušely jsme stolní fotbal, daly si pár drinků a nakonec došlo i na karaoke. Zuzka na nervozitu a stres úplně zapomněla,“ řekla Blesku Hrbková.

Autor: jho, agš