„Je mi to líto,“ přiznala Blesku Dara. „Omlouvám se, Daro! Vynahradím ti to!“ vzkazuje Rolins Gott, který si to měl s Darou rozdat v nesmrtelných Zvonkách štěstí.

,,Dohodnout se na nějakém dni s Karlem není jednoduché,“ přiznává Rolins, která si na koncert pozvala hned několik hostů: Paľa Haberu, Martu Jandovou, Matěje Rupperta a Dana Bártu. ,,Ve dnech, kdy mohl Karel, zase nemohl nikdo z nich,“ říká Dara.

„Nemohl jsem s tím nic dělat. Vystupoval jsem v Košicích, Popradu a Vítkovicích,“ ospravedlňuje se Gott a dodává: „Zvonky štěstí jsme s Darinkou nazpívali po 25 letech v modernější verzi a je to senzační.“ Dara situaci vyřešila ale bravurně. Z písně z pera Jiřího Zmožka a Zdeňka Rytíře vytvořila virtuální duet. „Zpívala jsem Zvonky na jevišti a za mnou byly na videoprojekci záběry ze studia, jak nahráváme s Karlem moderní verzi. Dělá se to tak i ve světě,“ vysvětlila.

Daru mrzelo, že se Karel Gott koncertu neúčastnil.
Autor: Blesk - Jiří Hadač

„Zvonky jsou hit! Nejen u nás, ale i v Německu měly raketový vzestup v hitparádách. Dodnes se mě v Německu ptají na Daru. Určitě jí to vynahradím a možná teď v neděli v Bratislavě na SuperStar, kam jsem pozván. Ať se nechá překvapit,“ podotkl šibalsky Gott. Slavík se už zítra sejde v Pálfyho paláci s postupujícími finalisty SuperStar. Příští kolo soutěže bude totiž v rukách božského Káji, který soutěžícím vybere i písničky.

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku