Fotogalerie
4 fotografie

Seriál Skandály Ivety Bartošové už má více dílů než i ty nejzdlouhavější mexické telenovely. Poslední poprask Iveta spáchala na sobotní premiéře muzikálu Děti ráje. Zpěvačka byla několik měsíců představována jako hlavní hvězda nového hudebního počinu.

"Ten muzikál je skvělý a ta role je jakoby šitá přímo mě na míru," rozplývala se ještě před několika týdny Bartošová. Jenže pak kvůli onemocnění nezvládla dostatečně nastudovat svou roli. A tak ji při premiéře musela zastoupit její alternace Míša Nosková.

Čtěte také: Vaculík a Tofi zase spolu! Tleskalo se ve stoje! >>

"S Ivetou jsme se domluvili, že na premiéru přijde jako hvězdný host a při děkovačce předá Míše Noskové květiny," prozradili plán lidé z produkce muzikálu. Jenže Iveta nezvládla ani to. Několik desítek minut před premiérou dorazil do divadla jen její manžel Jiří Pomeje, který donesl květinu a urychleně zmizel. "Iveta nepřijde. Nechce strhávat pozornost na sebe, když si jí při premiéře zaslouží jiní," vytasil se s prazvláštní výmluvou Pomeje.

Ještě před začátkem se však mezi diváky začala šířit trochu jiná verze. "Iveta se doma psychicky zhroutila. Nedokázala se vyrovnat s tím, že nebude vystupovat při premiéře. Místo velkolepého návratu na muzikálovou scénu, tak předvedla jen další ostudu," prozradil Blesk.cz jeden ze zpěvaččiných spolupracovníků.

Bartošová přitom chtěla rolí v Dětech ráje vyvrátit nálepku psychicky labilní a nespolehlivé umělkyně. Místo toho ji však jen potvrdila. Vedení muzikálu však i nadále stojí za ní. "S Ivetou dál počítáme. Svoji premiéru by si měla odbýt v některém z dalších představení," řekla mluvčí Dětí ráje Kristýna Horáčková. "Většina lidí si ale myslí, že Iveta nakonec vůbec vystupovat nebude, protože to psychicky neustojí. Je jen na ní, jestli tyhle pochybnosti dokáže vyvrátit a skutečně se objeví na jevišti," smutně dodal jeden z členů souboru.