Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Středočeskou ODS nadále povede Bendl

Petr Bendl
 (Autor: Barbora Pejšová)
Autor: ČTK, pes - 
12. listopadu 2009
21:56

Středočeskou ODS povede i v dalším období její dosavadní předseda Petr Bendl. Rozhodli o tom delegáti regionálního sněmu, který se ve čtvrtek sešel v Praze.

Místopředsedy se stali náměstek ministra financí Ivan Fuksa a šéf poslaneckého klubu ODS Petr Tluchoř, řekl mluvčí ODS Martin Kupka.

Na sněmu podle něj byla přijata dvě usnesení týkající se nadcházejícího kongresu občanských demokratů. Středočeská ODS podle Kupky trvá na tom, aby kongres byl nevolební, programový a diskusní. Zároveň odmítá návrhy na svolání mimořádného volebního kongresu ODS před volbami na jaře příštího roku a podporuje řádný volební kongres na konci roku 2010.

Některé oblasti, třeba České Budějovice, Plzeň nebo Most, žádají novou volbu vedení strany. Předseda strany Mirek Topolánek již prohlásil, že pokud se listopadový kongres změní na volební, nebude se znovu ucházet o svou funkci.

kozelch ( 13. listopadu 2009 11:22 )

Pane Bendle, mezi současnou squadrou "politiků" ODS působíte nejsolidněji. Přeměňte svojí neprovařenost do pozice vůdce strany, zbavte se všech Langerů, Dalíků, Richterů a podobných a ručím Vám za to, ze pokud podobný řez neudělá i ČSSD máte volby v kapse. Zaznívá to tady neustále a já se taky přidávám - současné politické garnitury mají lidé plné zuby. V okamžiku, kdy se objeví alternativa např. v podobě středopravicové strany, kterou budou reprezentovat OSOBNOSTI a né Kalouskové a podobní migranti, půjdou lidé za ní. Dnešní volič má na výběr pouze pouze šmejd. Jedno jestli modrý, oranžový, v koláru nebo třešńový. CHCEME ZMĚNU !!! a kdo to pochopí první, vyhraje (smajlíky nedávám, není důvod)

smrk ( 12. listopadu 2009 23:00 )

dobrý to je kluci, jen tak dál - přijde doba, kdy půjdete všichni z ODS do p.r.d.e.l.e. !!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa