Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

´Povedená´ matka Erbová: Dceru ze školky vyzvedává v noci!

12. listopadu 2009 | 05:00

Modelka Vlaďka Erbová (30) se po aféře s fotbalistou Tomášem Řepkou (38) odstěhovala i s dcerou Viktorkou (4) do Prahy. Fotoreportér Blesku ji však zastihl, jak dceru vyzvedává ve školce až ve 21:46 večer!

Vlaďka své jednání vysvětluje tak, že v době, kdy je pracovně zaneprázdněná, jí dceru v budově školky hlídá chůva - školnice. Když má modelka přehlídky pozdě do noci, dcera u chůvy dokonce přespává a ta ji pak odvede rovnou do školky.

To by se ale rozhodně nelíbilo manželovi Erbové Zdeňku Bahenskému (26), který už podal žádost o rozvod. „Je to pravda, ale víc to nebudu komentovat,“ vzkázal Blesk.cz. Chce dokonce dceru svěřit do vlastní péče. Počítá, že mu s její výchovou pomohou rodiče.

435071:gallery:true:true

Vlaďka Erbová všechno vidí mnohem růžověji. Pokud jde o večerní vyzvedávání ze školky, necítí to jako problém. Fotoreportér Blesku ji zastihl, jak dceru vyzvedává z temné budovy nedaleko Sparty na pražské Letné. Fotoaparát zaznamenal přesný čas 21:46:06.

Fotoreportér Blesku přistihl Erbovou, jak vyzvedává dceru po desáté večer
Autor: Martin Mithofer


„Mám chůvu Míšu, která bydlí přímo v budově, dělá tam školnici. Hlídá mi Viktorinku, a když mám hodně pozdě večer přehlídky, tak u ní i spinká. A ráno ji Míša odvede rovnou za dětmi do třídy,“ vysvětlila Erbová, která ten večer byla na opening party pořadu TV Nova VIP poker show. „Pronajala jsem si v Praze byt, jsem tady mnohem spokojenější než v Litvínově. I Zdeněk se může častěji vídat s Viktorkou, protože to má z Mladé Boleslavi 20 minut cesty,“ tvrdí Erbová. „Když nemá tréninky, tak ji i vyzvedává a může s ní být v pražském bytě, ke kterému má klíče stejně jako já k boleslavskému,“ upřesnila.

Vlaďka Erbová
Autor: Petr Berounský

Pokud jde o rozvod, přestala ho Erbová vylučovat. „O rozvodu jsme se se Zdeňkem bavili, z mojí strany ale žádost podána není,“ svěřila. Že by se jednalo o svěření dcery do péče, ale odmítá. „Se Zdeňkovými rodiči nekomunikuju. Ale já jsem máma a on táta, tak si to vyřešíme sami. Viktorku mám v péči já, a tak to zůstane,“ říká.

Co si o chování Erbové myslíte? Považujete za zodpovědné, že svou dceru vyzvedává ze školky tak pozdě večer? Diskutujte pod článkem!

435069:gallery:true:true

Autor: Saša Šeflová, pal