Jak s Martou Jandovou zamávala likvidace Leony? Kolik šancí dává Benovi a co si myslí o mladé Monice Bagárové, která se na velkém pódiu ztrácí a nemá sílu prodat, co v ní je? To vše prozradila  v rozhovoru porotkyně SuperStar...

Začneme tím nejžhavějším, vyhazovem Leony.

Překvapil mě. Všichni v porotě jsme jmenovali jiného zpěváka. Vyřazení Leony byla síla. Měla ještě zůstat. Ale přiznejme si, že teď bude smutné každé pondělí.

Všichni v porotě jste stále zdůrazňovali, že talent nestačí, pokud chybí charisma, uvěřitelnost projevu. Ale Leona všechno tohle měla a přesto vypadla.

To ano, ale tady rozhodují diváci. Především víc komerčně naladěné divačky. Pánové nejsou aktivní, ti jen přihlíží a podle toho výsledky vypadají. Starší ženy s mateřskými sklony rozhodně bere víc nevinná Dominika Stará či bezbranná Monika Bagárová. Leona je příliš velké sousto. Dračice ochranu nepotřebuje.

A jak dlouho podle vás vydrží Ben?

To nedokážu odhadnout. Myslím, že nějaký čas zůstane určitě. Má velkou podporu fanynek. Stačí poslouchat reakce v sále.

V sedmičce finalistů zůstaly jen dvě dívky. I když v semifinále bylo jasné, že talentovaných zpěvaček se v SuperStar sešlo víc než kluků.

To je pravda. Jenže, jak už jsem říkala, teď osud soutěžících záleží na hlasu lidu. Především na mladých holčičkách. A podle toho situace vypadá. O to víc by se měli někteří kluci vypnout k lepším výkonům, aby obdivovatelkám přízeň splatili.

Monika Bagárová je bezesporu talentovaná, ale věkem a stydlivostí na velký kotel nestačí. Vy porotci ji však stále držíte...


My se pořád domníváme, že se to zlomí. Podle nás v Monice ten drak je. Ale už by se měl probudit. Pokud vím, není až tak nezkušená, už někde zpívala. Každopádně, pokud to v neděli konečně nerozbalí, budu mít strach, že se příští pondělí stane další adeptkou na vyhazov.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz


Patnáctiletá Monika, patnáctiletý Denis Lacho a Jan Bendig. V podstatě nezkušené děti, žádní machři. Myslíte, že dokáží v tomto věku popularitu ze SuperStar dál zúročit?

To je těžké říct. Člověk závratně stoupá, v jistém okamžiku se zastaví, SuperStar skončí a co dál? Stejnou rychlostí může zase spadnout do zapomnění. Záleží na štěstí, na tom, kdo talenty osloví. Každopádně tihle mladí jsou nezkušení a v showbyznysu se nevyznají. Ani jejich rodiče. Můžou se prodat lacino, zpívat za pár tisíc u benzínky, při otevíračce supermarketu. Někdo jiný na nich vydělá, nikam se neposunou, budou se cítit mizerně. Tohle se děje všude. Takovými začátky prošla i řada světových hvězd a dalo jim velkou práci se z vazalství vymanit. Proto rodičům radím, aby se před podpisem smlouvy poradili s odborníky. Ve hře je repertoár, image, kredit a s tím související peníze. Pokud vím, tak televize Nova a Markíza se mají v základních věcech o ty nejlepší postarat.

Marto, jak jste se cítila v blond paruce lehce stylizovaná do Madonny? Předpokládám, že tato zpěvačka není vaším šálkem čaje?

Tak úplně to není. Jako malá holka jsem Madonnu milovala. Její poslední CD mě sice nijak neberou, ale stále ji uznávám jako ikonu stylu. Chtěla bych mít aspoň deset procent její píle houževnatosti. I když si neumím představit, že budu trávit život v posilovně a živit se makrobiotikou. Na to jsem příliš velký požitkář.

A ta paruka?


Byla to hra. Daru napadlo, že by mohla být Michaelem Jacksonem a já Madonnou. Moc se mi do toho nechtělo, ale den před přenosem jsem v jistém rozmaru zavolala vizážistce, ať něco vymyslí. Čekala mě vyžehlená paruka. Cítila jsem se v ní jak Sienna Miller a při každém pohledu do zrcadla jsem se sebe lekla.

Spolu s Karlem Gottem a kolegou Haberou budete hostem vánočních koncertů Dary. Zazpíváte něco od ní nebo ze svého repertoáru?

Nic takového. Dáme spolu duet a pokud si dobře vzpomínám, tak tento hit zazněl i v SuperStar. Já zpívám mužský part, protože mám hlubší hlas. Víc bych asi prozrazovat neměla. První pražský koncert bude dnes večer na Martina.

Fotbal na Facebooku