Dara se na své vánoční vystoupení velmi těšila vše připravovala už několik měsíců dopředu. ,,Je to můj sen už několik let udělat vánoční koncert,” řekla v minulosti nadšeně Blesku Dara. Ta byla dokonce nařčena, že na se na těchto koncertech snaží vydělat miliony.

,,To vůbec nebyla pravda, naopak dělala jsem to vše dá se říci za pakatel,” vysvětlovala Rolins, která nyní vystoupí ze čtyř plánovaných koncertů pouze na dvou a to v České republice. A důvod? ,

"Promoterům, kteří neinvestovali nemalé peníze do reklamy už na samotný projekt paradoxně nezbylo. Tak začali moji účast spojovat s jistou politickou stranou,” svěřila Blesku Dara důvod zrušení vystoupení s tím, že její koncerty nikdy nebyly ovlivněny politikou a také nikdy nebudou.

409012:gallery:true:true

,,Pražské vystoupení v klubu SaSaZu proběhnou podle plánu a my uděláme maximum, abychom zajistili na Slovensku nějaké náhradní termíny,” dodala zpěvačka. Ta si do pražského SaSaZu pozvala spoustu hostů. Mezi nimi je například Marta Jandová, Palo Habera, Matěj Ruppert a i Karel Gott. Jako diváci na koncert dorazí i finálisti Česko Slovenské SuperStar.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku