Večer zahájila opět dvojice Banášová a Mareš, kterým večer zpestřil detektor lži, který měl z finalistů dostat odpovědi na záludné otázky.

Jak probíhal večer?

20:10 - Show startuje: Banášová tvrdí, že má postavu jako Madonna, ale detektor lži je proti! Mareš má zase rukavičku jako Michael Jackson.

Také Dara Rolins má image Michaela Jacksona! Nejvíc ale šokuje Marta Jandová! Je z ní blondýna! Nebo je to jen paruka?

Pořádný "kotel" hned na úvod dostala Dara Rolins! Leona Šenková v medailonku totiž prozradila, že nechápe, proč si Dara nechala zvětšit prsa! Leona zazpívá píseň od Michaela Jacksona Beat it. Pavol Habera Leoně jemně zkritizoval angličtinu, ale potlesk publika ho umlčel! Výkon Leony se publiku ve studiu moc líbil!

Další bude zpívat Monika Bagrová, kterou pořádně "podusil" detektor lži. Prý se kamarádí s mafiány a zabíjí mravence. Bagárová prý nechce vyhrát SuperStar, stačí jí jen účast! Mareš ještě z Moniky vytáhl, že se jí líbí Ben Cristovao! No, Ben se ale líbí snad každé ženě, že? Monika bude zpívat píseň od Madonny This used to be my playground. Dara říká, že Monika je lepší zpěvačka než Madonna, z písně měla skvělý pocit. Marta přiznává, že má pro Moniku od začátku soutěže slabost, ale čeká, že se jednou probudí a rozbalí to! Habera viděl pěkná místa i místa problematická. Hejma řekl, že to byl od Moniky první slušný výkon, ale dalo se prý udělat víc.

Dalším borcem na řadě je Miro Šmajda. Připravil si píseň od Jacksona Dirty Diana. S detektorem lži si moc nepokecal, ale jako pravý rocker to vůbec neřeší. Píseň si "rockově" předělal, jak se dalo čekat. Co na to porota? Jandová dává plus za to, že Miro ovládá skvěle jeviště a dělá si legrace z toho, že blonďák z Košic ukázal hruď. Zpěv se ale Jandové nelíbil. Habera Šmajdu přirovnal k baskytaristovi z Guns N' Roses a řekl, že Šmajda je narcis! Nadšený Ondřej Hejma tvrdí, že Šmajda je afektovaný úchyl jako Jackson a ocenil i to, že Miro si sahal do rozkroku stejně jako Král popu. Dara Rolins by ale chtěla raději zpět "starého dobrého" Šmajdu.

Jan Bendig je podle Mareše "Sagvan Tofi 21. století". Co Honzík předvede? Bude zpívat píseň Michaela Jacksona Heal the world. Kouše si Bendig nehty? A na nohou? Leze ti Habera na nervy? Je ti odporný? Máš rád Daru? Je ti na zvracení? Tyto otázky absolvoval Bendig před detektorem lži a potil se jak "vrata od stodoly". Habera tvrdí, že Bendig byl, co se týče zpěvu, zatím nejlepší. Hejma také slyšel skvělý výkon, kdo zazpívá Honzu Nedvěda, zazpívá i Jacksona. Dara tvrdí, že z Bendigova zpěvu jí "spadly trenky". Marta ví, že Bendig nikdy nezklamal, prý zpíval jako Jackson junior.

Na řadě je Ben Cristovao. Bude zpívat píseň od Madonny Don’t tell me. Nasadil si klobouk a jde na věc. Nelze si nevšimnout, že Adela Banášová na něm mohla oči nechat! Viděli jste to jiskření? Hejma ocenil příjemnou barvu hlasu! Dara ví, že Ben je showman, intonace prý byla lepší než předvedla nedávno v Praze Madonna. Blondýna Jandová drží palce, Ben byl podle ní "dobrej". Habera je též spokojen, oceňuje krásný hlas a tvrdí, že Ben se neustále zlepšuje! Dokázaly to i fanynky, které na Bena opět naházely spodní prádlo!

Mladíček Denis Lacho bude zpívat píseň od Michaela Jacksona You are not alone. Zatím ukázal, že umí skvěle říhat... Dara byla s provedením písně spokojená, Jandová si myslí, že Denis byl přesvědčivý. Habera i Hejma byli také, i přes pár falešných tónů, spokojení.

Dominika Stará na detektoru lži přiznala, že se jí hodně líbí Miro Šmajda. A také přiznala, že fotila akty! A to jí je jen 16 let! Adele Banášové ale pak ve studiu tvrdila, že akty nefotila. Tak kde je pravda? Bude zpívat píseň od Madonny Like a virgin. Jandová se cítí jako Dominičina starší sestra a píseň se jí líbila! Habera vidí v Dominice trochu ženu a trochu dívku, což prý není vůbec na škodu! Hejma se ale nudil a tvrdí, že "dítě Madonnu zpívat nemůže". Dara také nevěří mladé dívce, když zpívá Madonnu.

Martin Chodúr zazpívá píseň Billie Jean od Krále popu Jacksona. Předvede moonwalk? Habera je nadšený zpěvem, tanci se trošku směje, ale ví, že Martin je hlavně bezva showman! Hejma tvrdí, že Martin byl Tom Jones, Jackson i Chodúr v jedné osobě. Dara doufá, že Martin jednou též vymyslí jako Jackson svůj vlastní taneční krok. Jandová říká AMEN, Chodúr je senzační a nedělní večer končí. Sledujte Blesk.cz a bavte se dál se SuperStar!

Fotogalerie
30 fotografií

PROČ JE SMUTNÁ DARA ROLINS? ČTĚTE ZDE!


Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku