Studentka, která skládá zkoušky a zápočty ve stejný den, kdy se zapíše na školu (čtěte ZDE), nedokázala vyřešit ani slovní úlohy pro prvňáčka!

Na modelku si připravil malý test herec a zpěvák skupiny MIG 21 Jiří Macháček (43), který celou show moderoval. „Ještě než Táňa předá cenu za nejlepšího zahraničního návrháře, mám tu pro ni malý oříšek,“ překvapil hosty Macháček.

„Dobře poslouchej. Auto vyrazí šedesátikilometrovou rychlostí z bodu A, druhé auto vyrazí stejnou rychlostí z bodu B. Jaká je vzdálenost z bodu A do bodu A,“ zeptal se na velmi zapeklitý příklad moderátor.

Po chvíli ticha se snažil modelce napovědět. „No, z bodu A do bodu A to není tak daleko,“ zlehčoval situaci Macháček. Když se ale odpovědi nedočkal, chtěl kulantně přejít k další otázce. Bohužel se Kuchařová chtěla za každou cenu dopídit pravdy. „Počkej, tak kolik to bylo,“ zeptala se modelka se zájmem. V sále to jen trapně syklo.

Fotogalerie
3 fotografie

Poté Macháček přitvrdil. „Kolik má noha židlí?“ zaútočil starým chytákem. „Jak která,“ váhavě reagovala misska. Poslední příklad, kolik je zajíců, když jeden jde za druhým (správná odpověď tři – poznámka redakce), taky nezvládla. V té chvíli publikum téměř ztratilo zájem o udílení módních cen a bavilo se na účet Kuchařové.

Módní ikonou roku se stala herečka Anna Geislerová. Převálcovala i modelku Terezu Maxovou. „Jsou za tím léta poctivé práce. Každý den vstanu a obléknu se,“ komentovala ocenění vtipně herečka.


Zákeřný matematický testík Jiřího Macháčka

Kolik má noha židlí?

Odpověď Kuchařové – Jak která.

Auto vyrazí šedesátikilometrovou rychlostí z bodu A, druhé auto vyrazí stejnou rychlostí z bodu B. Jaká je vzdálenost z bodu A do bodu A?

Odpověď Kuchařové – Nevím.

Jdou zajíci v řadě jeden za druhým. Kolik jich jde?

Odpověď Kuchařové – dva.