Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Julie: Jsem alergická na manželovo sperma

Při svatebním polibku Julie ještě nevěděla, jaký šok ji čeká v noci!
7. listopadu 2009 | 05:00

Takový šok o svatební noci nikdo z novomanželů určitě nečekal! Američanka Julie Boyde (26) zažila místo rozkoše prudkou bolest a nakonec se dověděla, že je alergická na sperma svého manžela Mika (27).

Dřív to nemohla zjistit, protože až do svatby milenci provozovali pouze chráněný sex.

Mike a Julie se seznámili na univerzitě a chodili spolu dva roky. Vysněnou svatbu chtěli korunovat nocí, kdy poprvé zažijí nechráněný sex a začnou »pracovat« na prvním miminku. Místo očekávané rozkoše však na svatebním loži Julie zažila nesnesitelnou bolest. „Uvnitř jsem úplně hořela, neskutečná bolest, a do toho ještě občas takové záškuby. Byla jsem vyděšená a navíc to trvalo několik dnů,“ říká Julie.

Následovala série testů na klinice a lékaři u Julie za problém určili nadměrnou citlivost na sperma. „Její tělo bere sperma jako cizí protein, ihned po podnětu na něj začíná útočit a nakonec i zničí jeho hodnotu. Je to podobné jako u lidí alergických třeba na ořechy,“ uvedl dr. Andrew Goldstein.

A český sexuolog Radim Uzel dodává:
„Ve své praxi jsem se s tím nesetkal, ale kolegové ano. Jde však o velmi vzácný jev, který se projevuje stejně jako jiné alergie: zarudnutí sliznic, svědění a pálení.“ Lékařský verdikt zcela zruinoval plány Boydeových na početí dítěte. Nyní se budou snažit o adopci.

Autor: INT, so