Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Opilec v Brně na ulici surově mlátil čtyřleté dítě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op - 
4. listopadu 2009
17:56

Nebývalou brutalitu a zlost si ve středu navečer vyléval na malém dítěti opilec v Brně. Namol zpitý chlap surově mlátil na ulici teprve čtyřletého chlapečka!

„Všímavá policejní hlídka projížděla kolem půl páté odpoledne Bubeníčkovou ulicí v Brně-Židenicích, když na chodníku uviděla těžce opilého muže, který surově bil čtyřletého chlapce do obličeje. Policisté okamžitě zakročili a muže i dítě převezli na služebnu,“ uvedla pro Blesk.cz policejní mluvčí Soňa Svobodová.

Opilého surovce, který měl v krvi asi tři promile alkoholu a nedokázal ani říct své jméno a věk, strčili strážci zákona do odděleného prostoru, aby tam vystřízlivěl.

„Nyní se zjišťuje totožnost chlapečka, který je zraněný. Má podlitiny v obličeji. Policisté ho na služebně uklidnili. O dítě se postarají pracovníci sociální péče. A když muž vystřízliví, tak se snad od něj dovíme, co je zač a proč chlapce tak surově bil,“ upřesnila policistka.

Není vyloučeno, že jde o otce a syna. Pokud agresora, který vztáhl ruku na bezbranné dítě, kriminalisté obviní, může strávit za mřížemi i několik let.

 

stastnyjim ( 4. listopadu 2009 20:56 )

Chtělo

vrba ( 4. listopadu 2009 20:16 )

taky mlátit a mlátit. Ale to nejde, to není podle zákonů.

akka ( 4. listopadu 2009 20:12 )

otřes !!!! Okamžitě dítě odebrat, pokud je to otec, není vyloučené, že ho takhle bije i doma !!!! Hajz.l jeden !!!!

evolucius ( 4. listopadu 2009 19:48 )

...a alkohol je agresivní droga,která dělá z lidí zvířata a magory...z dětí takových lidí pak dělá nešťastné tvory...vše je legální cestou.

manolla1 ( 4. listopadu 2009 18:49 )

Od grázla-agresora se policie nedozví nic!! Ten zmetek to bude hrát -že si jako nic nepamatuje!! Takže, jaký pak s ním sr...., potrestat jej tvrdě a finito!! Já bych těmto zmetkům ukázala co proto !! Mlátit malé bezbranné ditě - vrchol všeho!!!

Zobrazit celou diskusi