Paulína tuto soukromou záležitost na pódiu rozebírat nechtěla za žádnou cenu. Dokonce odmítla i nabídku produkce, aby svou píseň mrtvé babičce věnovala. Také moderátoři dostali o režiséra Núñeze před přenosem pokyn tuto choulostivou záležitost nerozebírat.

Jenomže pak Paulína dostala od porotců studenou sprchu. „Byla jsi jak leklá ryba. Já ti vůbec nerozumím, minule jsi to tu tak rozbalila,“ nechal se slyšet Ondřej Hejma.

A to byl ten moment! Režisér dal Adele pokyn do sluchátka, aby se o smrti babičky začala s Paulínou bavit před třemi miliony televizních diváků.

„K těmto emocím bychom mohli něco…,“ začala Banášová. Paulína ale odmítala. „Nechceš?“ pokračovala neodbytná moderátorka. V tom do dění na pódiu vstoupil Paulínin otec. „Řekni to!“ zakřičel z hlediště Ištvanec. Z druhé strany se ozvala znova Adela: „Možná bys měla vysvětlit, co se stalo.“

Paulína nakonec rezignovaně sklopila hlavu a všem veřejně oznámila, že jí v ten den zemřela babička.

Tím to ale zdaleka nekončilo. Okamžitě po sestřihu zamířila moderátorka k Ištvancové a začala debata, která vypadala jako ostrá výměna názorů. „Ne, nehádaly jsme se. Jen jsem se Paulíny ptala, jestli je všechno v pořádku,“ odpověděla podrážděně Adela.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz