Ještě nedávno vypadali jako jeden z nejzamilovanějších párů českého showbyznysu. Teď je po všem. Jejich vztah skončil po půl roce stejně rychle a překvapivě, jako začal.

"Je to pravda, rozešli jsme se," řekla Blesk.cz smutným hlasem mladá zpěvačka. Co za rozchodem stojí? "S Danem jsme se domluvili, že si to necháme pro sebe. Je to naše soukromá věc," odmítla se k příčinám vyjádřit Šárka. "Rozešli jsme se v dobrém," dodala i přesto, že se dost dobře neví, co bude dál.

Fotogalerie
1 fotografie

Pár se bude totiž dál potkávat denně v divadle. Brzy začínají zkoušet nový muzikál Baron Prášil, v němž Dan Hůlka hraje hlavní roli Prášila. Šárka bude mít úlohu jeho služky. "Ze začátku to asi nebude zrovna nejlepší potkávat se na jevišti. Snad to zvládneme," řekla zpěvačka.

Bytovou otázku dvojice vyřešenou zatím také nemá. Šárka zatím bydlí v Danově bytě na Vinohradech. Dan bude do doby, než si Šárka něco najde, bydlet ve svém domě v Jevanech nedaleko Prahy.

"Nebyl mezi nimi žádný výrazný problém, ale Dan tam neviděl budoucnost," prozradil zdroj z divadla Broadway.

"Ano, rozešli jsme se. Nikdy jsem o soukromí nemluvil, proto bych to nerad více komentoval," řekl serveru Novinky.cz, který zprávu přinesl jako první, Daniel Hůlka. A byl to údajně právě Hůlka, který vztah s o dvacet let mladší zpěvačkou ukončil. A to přitom ještě nedávno oba zasněně mluvili dokonce i o miminku!