Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na tahu s Paroubkem a jeho synem...

1. 11. 2009 22:55 hod. Paroubek má už zřejmě slavení dost a odchází se synem domů
1. 11. 2009 22:55 hod. Paroubek má už zřejmě slavení dost a odchází se synem domů  (Autor: Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)
Autor: Tomáš Belica - 
3. listopadu 2009
05:00

Jak Jiří Paroubek (57) oslavil nedělní narození dcery? Margaritu zapil plzní! Na oslavu mimina, nesoucího stejné jméno jako míchaný alkoholický nápoj, tekly v neděli večer litry prazdroje! A šéf ČSSD svoji radost ukryl za černou plentu!

Neděle, 22.30, pražský Obecní dům, Plzeňská restaurace. V čele luxusního lokálu, kde třetinka plzně stojí 110 korun a láhev pravého šampaňského startuje na dvou tisícovkách, je pódium pro kapelu zakryté černou látkou. Zpoza plenty se ozývají ryčné tóny tahací harmoniky a občas hlučnější zábava. Číšníci v kvapíkovém tempu kličkují mezi stoly normálních hostů a co chvíli mizí za závěsem. Na podnosech cinkají zpěněné půllitry a panáky slivovice.

„Ano, dceru jsem zapil s kamarády z dětských let. Stejnými, se kterými jsem oslavil před čtvrtstoletím narození syna,“ potvrdil Blesku Jiří Paroubek. Syn Jiří (25), který nebývá často vídán po boku svého otce, byl jedním z prvních gratulantů a také jedním z posledních hostů nedělní pijatyky. Po zavíračce ho táta za odměnu i s igelitkou naložil do stranické limuzíny a odvezl domů.

Paroubek a syn na tahu... Paroubek a syn na tahu... | Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan

Otázku, zda se společensky unavil, což by bylo pochopitelné, nechal v pondělí šéf ČSSD bez odpovědi. „Po půlnoci jsem byl už doma v posteli,“ uvedl lakonicky pro Blesk.

„Pan předseda je normálně v Lidovém domě a vypadá úplně normálně,“ potvrdil v pondělí dopoledne mluvčí ČSSD Ondřej Macura.

Proč tedy ale Paroubek odpískal včerejší návštěvu Ústí nad Labem? To Paroubkův asistent Tomáš Prchal vysvětlil »změnou pracovního programu «...

1. 11. 2009 22:55 hod. Paroubek má už zřejmě slavení dost a odchází se synem domů 1. 11. 2009 22:55 hod. Paroubek má už zřejmě slavení dost a odchází se synem domů | Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan

ostuda ( 3. listopadu 2009 20:15 )

werion ( 3. listopadu 2009 17:39 )

běž se léčit

matyldamatylda ( 3. listopadu 2009 14:56 )

mujboze, koukám,že jsi dnes ve formě

mujboze ( 3. listopadu 2009 14:06 )

Nejdřív sem se lek, když jsem uviděl v té Rembrantově temnotě v pozadí starou Zuzanu - sem si řek - Vítězný únor z RAJe sentimentálně zahýbá s bejvalkou.... Pak sem si nasadil brejle a dalekohled - a ejhle to je mladej paroubkovic, co jak by z oka vypad Zuzaně, si nasadil paruku matky a tedˇstraší starýho Jináč mladé potenciální samičky, obracím se na Vás, co jste právě na lovu vlivných starých páprdů, aby jste se mohli zadaro - teda za pohlavní služby - slunit na jejich výsluní, co Vás tak napadlo, zírajíc na Vítěznej únor ? Koukněte se pořádně?! Nic? Tak teda vám to vysvětlím - RAJ má buben jak Prašná brána naplněná pušným prachem ale když je s mladou - vtahuje ho jak vypuštěná ohřívací gumová flaška Takže samičky - buďte připraveni: - něco za něco: ostudu - za výsluní , pohrdání - za dobré bydlo, výsměch kocourkovských - za bezstarostný život a buben jak Prašná brána s potížemi z obžerství a z chlastu nedisciplovaného chotě Vzkaz na Vítězný únor z RÁJe - díky za všechny fotečky, za všechny blogy paní samičky, za podrobné líčení o porodu, za vaše oslavy - máme vás strašně rádi - (za ty vaše denní srandy, které rádi předvádite, co by jsme si jen, my kocourkovští bez nich počali - jen tak dál !!!! Milujem lampasáky, Vítězné únory i Aroganty...ty naše průhledně křišťálové kocourkovské ) Profesor a znalec duchovních a etických hodnot našich kocourkovských CSc RSDr doktor narcisů a arogantů nově s prstem v dupě od karla

kujikol ( 3. listopadu 2009 13:34 )

http://odsminus.cz/ http://odsminus.cz/?a=clanky/stranka/1 http://www.facebook.com/pages/Opurci-ODS/135677239587?created

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa