Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Lady Gaga získá módní ocenění: Byla porota na drogách?

2. listopadu 2009 | 06:55

Lidé nad jejími šaty obracejí oči v sloup. Během své krátké kariéry se stala postrachem módních návrhářů. A nyní? Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (23) získá cenu za stylové oblékání módních doplňků Stylemaker Award!

Ne, není 1. dubna. Toto ocenění zpěvačka převezme na galavečeru 13. ročníku Accessories Council Excellence Awards.

Ten se uskuteční již dnes večer v americkém New Yorku. Zatímco se jedni smějí, že členové poroty, která o udělení ceny rozhodla, museli být na drogách, zdůvodnila volbu ředitelka Accessories Council Excellence jasně. „Když už si myslíte, že jste všechnu její originalitu viděli, tak vás opět překvapí. Lidé hádají, co si příště zase obleče. Je vzrušující vidět její módní doplňky jako součást originální garderoby,“ prohlásila.

Je pravda, že uhodnout, co si módní přízrak Lady Gaga na sebe obleče, není nic jednoduchého. Vyzkoušela totiž již oblek z bublinek, plyšových hraček, latexu nebo nejnověji kovovou kouli. Že by ale za svoje excesy měla získat módní cenu? Originalitu ale zpěvačce hitu Poker Face upřít nelze. Ocenění, s jejímž udělením ne všichni lidé z módní branže souhlasí, jí předá módní guru Marc Jacobs.

Autor: INT, shp