Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vrah ukryl oběť ve sklepě a svědek zmizel!

Autor: Ondřej Požár - 
31. října 2009
05:20

Už pátý den uniká policii Slovák Tomáš Filadelfi (25). Je podezřelý z vraždy své věřitelky (†58). Muž zřejmě ženu z Klobouk u Brna ubodal v pondělí ve svém domě v Boleradicích na Břeclavsku. Její tělo pak zakopal ve sklepě.

Slovák se podle sousedů nastěhoval do staršího domku asi před dvěma roky. A začal baráček opravovat. Dům ve svahu dostal novou střechu, Filadelfi prý zrekonstruoval i vnitřek. Starší žena z Klobouk mu poskytla peníze. V pondělí ráno si přijela do Boleradic pro splátku. A tady se pohádali.

„Zabil ji někdy mezi 9. až 11. hodinou dopoledne. Ubodal ji v kuchyni. Tělo odvlekl do sklepa, kde ho zakopal v hlíně a suti. Sklepy zavážel, chtěl je zrušit,“ prozradil Blesku jeden ze sousedů, který nechtěl říct jméno.

Oběť se údajně až do devíti hodin hlásila svému muži. Když se jí manžel nedovolal, nahlásil zmizení ženy policistům. Ti ji mrtvou našli v úterý. Policie Slováka vyslechla, ale ten se poté vypařil. Je možné, že zmizel na Slovensku.

„Dům je pod policejní kontrolou. Několikrát denně sem jezdí hlídky a někde uvnitř je kamera, kdyby se ten Slovák vrátil,“ říká soused.

Hledaný Tomáš Filadelfi, kterého policie i přes podezření z vraždy označuje za svědka, je vysoký 175 až 180 cm. Má hnědé oči a rovné tmavé vlasy. Pod nosem nosí knírek, na očích má brýle. Svědci se mohou přihlásit na lince 158.

amalka ( 31. října 2009 11:13 )

a nebyla z této společností první obětí. Jen čekám, kdy špatně dopadne nějaký drahý exekutor

kocka22 ( 31. října 2009 08:36 )

ten manžel nejel s n9?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání