Zatímco Marta Jandová je jeho současnou milenkou, Dara Rolins (35) s ním měla poměr v době, kdy se Mráz ve světě showbyznysu teprve rozkoukával. „Vím o tom. Svět je malý,“ řekla Blesku Marta.

Mráz se svým společníkem vlastnil jedno z nejlépe prosperujících hudebních vydavatelství v České republice. V hudebním byznysu nejen pracoval, ale propojil jej vydatně i se svým soukromým životem! Právě Dara Rolins byla první známou tváří, kterou okouzlil. Románek se odehrál v době, kdy se Dara rozešla se Sagvanem Tofim. Tehdy totiž se Simonou Krainovou zjistily, že Sagvan chodí s oběma. Náruč, která by ji utěšila, našla právě u Mráze. Vztah ale netrval dlouho a ani jeden z nich jej nebral jako osudový. Dara se k tehdejší době vracet nechce. „Všichni jsme spolu kamarádili,“ řekla ve čtvrtek Blesku.

Mráz pak na několik let zakotvil u Anny K. a dalších osm let strávil v manželství s Mahulenou Bočanovou.

Martě, se kterou se do sebe zamilovali v létě, není zřejmě nic z jeho minulosti utajeno. Jak říká její otec Petr Janda, všechny chlapy, s nimiž začne chodit, si pořádně proklepne. Dotaz Blesku, zda ví, že Viktor chodil s její kolegyní ze SuperStar, ji rozhodně nezaskočil. „Vím to, svět je malý,“ poslala esemesku se spoustou smajlíků.