Kulisy: penzion v Čičovicích na Kladensku, rekvizity: opulentní večeře, dohazovačka: herečka Kateřina Herčíková (34)!

Marta Jandová se vídala s Viktorem Mrázem už dřív. Přátelil se s jejím bratrem Petrem, který podlehl rakovině. Setkávali se na večírcích v době, kdy žil Mráz ještě se zpěvačkou Annou K. V penzionu v Čičovicích na Kladensku, kam Martu pozvala Kateřina Herčíková s manželem, se potkali jako staří známí. Jako kamarádi si prý povídali mj. o budoucnosti Martiny kapely Die Happy v Čechách. Jenže v útulném prostředí po dobrém jídle a pití přeskočila pověstná jiskra.

Sblížení Jandové s Mrázem proběhlo zhruba v době, kdy se definitivně rozpadalo jeho manželství s Mahulenou Bočanovou. To procházelo krizí už dva roky. Jandová byla v tu dobu nezadaná.

Fotogalerie
1 fotografie

Vztah Jandové s Mrázem dostal "grády" koncem léta. Bočanová byla tehdy sama s dcerou Márinkou na měsíční dovolené na Kypru. Vracela se 19. srpna přímo na večírek, který u nich v penzionu pořádal Mráz k muzikálu Děti ráje. Tady ještě předstírali spokojenou rodinku. A Bočanové síla k přetvářce vydržela ještě další dva měsíce. Možná doufala, že to, že její manželství končí a Mráz má novou partnerku, se buď vyléčí, nebo podaří ututlat co nejdéle.

Nevyšla ani jedna možnost, a tak se teď, když je všechno venku, ze všech tří zúčastněných rozpovídala nejvíce. „Marta na mě působí jako velmi milá bytost. Přeju si, aby budoucí partnerka Viktora byla prima holka kvůli Márince, a Marta na mě udělala ten nejlepší dojem,“ řekla Blesku. Zato nový pár českého showbyznysu je velmi stručný. „Potvrzuji to, ale víc to nebudu komentovat,“ uvedla pro Blesk po prozrazení své nové lásky Jandová.

„Víte, že se nikdy k ničemu nevyjadřuji. Jste první, kdo se vůbec zkusil zeptat,“ reagoval Mráz na dotaz Blesku.