Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (17) zemřela kvůli Facebooku!

Ilustrační foto - Vrah se vydával za 16 letého chlapce
Ilustrační foto - Vrah se vydával za 16 letého chlapce  (Autor: Archív)
Autor: INT, shp - 
28. října 2009
18:17

Mladá Britka Ashleigh Hall (†17) o sobě chtěla dát vědět světu, ukázat se, a tak si jako většina teenagerů založila profil na internetové sociální síti Facebook.

Tam se seznámila s mužem, který ji později vylákal na schůzku, která se stala dívčinou poslední. Její tělo bylo nalezeno v pondělí v poli u Sedgefieldu. Dívka nejevila žádné známky života. V souvislosti s její smrtí byl zadržen muž (32), který figuruje na britském seznamu sexuálních násilníků.

Obviněn byl z únosu a vraždy Ashleigh. Zdrcená matka dívky vzkázala všem rodičům: „Dávejte pozor na své děti, když jsou na internetu“.

loulou ( 29. října 2009 16:59 )

tak nějak kdo chce ať se tam vystavuje , každý ponese následky sám!

loulou ( 29. října 2009 16:58 )

ale na facebook si dávaj profil lidi dobrovolně , ohledně telefonu nedávám ho komu nechci a to že mám e- mail neznamená, že chatuju kde se dá

forleni ( 28. října 2009 23:20 )

Všechny tyhle "sociální" sítě jsou jen ztráta času a nástroj pro lidi,kteří se neumí jinak bavit s ostatními a nemají jiné životní zájmy. A mladí místo aby měli záliby a aby se setkávali s vrstevníky při sportu apod. tak vysedávají u počítače a kdekomu naletí. To se pak nemůže jeden divit, že toho zneužívají různí devianti.Takže kdo chce kam pomozme mu tam, ne? Čím víc přetechnizovaný svět, tím je to horší alidé se sobě odcizují a neumí se bavit normálně.

haluskaaa ( 28. října 2009 22:33 )

Lol Vy jste fakt asi nějaká dementní, že ano Asi si neuvědomujete, že by jste si musela zrušit všechno, ne jen Facebook. Co takhle telefon ?? Myslíste si, že si na vás neseženu číslo, kdyby jsem chtěl (jen pro příklad ;) ?? Určitě máte maila, ICQ, profil někde jinde. Tohle neni o Facebooku, tohle je o komunikaci ;)

lhotanka14 ( 28. října 2009 22:21 )

Mažu profil na facebooku. Tohle mi za to nestoji. Slyšela sem moc takových případů a tohle je poslední kapka-mažu a radím všem-mažte se z facebooku!

Zobrazit celou diskusi