Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Proti Lisabonu v Brně protestují Klausovi příznivci

Autor: op - 
27. října 2009
11:29

Proti Lisabonské smlouvě, kterou projednává Ústavní soud, protestují v Brně její odpůrci ze Strany svobodných občanů.

Příznivci prezidenta Václava Klause, který váhá s podpisem smlouvy, mávají u soudu vlajkami a protestují hesly jako Pravdu nebo vlastizradu? Na demonstranty i pořádek u soudní budovy v Joštově ulici v centru Brna dohlížejí zesílené policejní hlídky.

„Lisabonská smlouva není v souladu s Ústavou ČR. Pokud Ústavní soud řekne, že je v souladu s ústavou, dopouští se právního omylu. Jsme tady, abychom podpořili Václava Klause a všechny, kdo usilují o samostatnost a nezávislost České republiky,“ hřímal jeden z řečníků, zatímco do budovy soudu mířili šéfové Senátu a Poslanecké sněmovny Přemysl Sobotka (ODS) a Miloslav Vlček (ČSSD).

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

oldedek ( 27. října 2009 18:33 )

Lidi prosim Vás buďte na našeho pana presidenta hodní,on není přece žádný tentononc. Nemá už ani tatinka ani maminku - je už oboustranný sirotek, ale myslí to s námi všema moc hezky, já sem o tom nafest přesvědčený. Přece všici nechceme aby se na hradě stal jenom tím,že by ho zvali na bránu jenom pro vyfotografování s Japoncema - to přeci nejde !!! Já ho miluju i toho hodného ObrFacra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa