Jisté je jen to, že poté, co si dal Ivan Smatana v pátek večer v místním hostinci pivo a rozloučil se s přáteli, našli ho mrtvého v rodinném domě v obci Súľov-Hradná. Měl poraněnou hlavu a nejspíš ležel celou noc v krvi!

Více o celé tragédii čtěte ZDE!

Zpěvačce není samozřejmě vůbec do řeči. Je o ní známo, že o svém nejbližším okolí téměř nemluví ani za normálních okolností. Nyní z ní nikdo nevypáčí slova. Určitě ji ale čekají nejbolestivější dny jejího života.

Fotogalerie
3 fotografie


Pravděpodobně poslední osobou, která viděla Smatanu živého, je hostinský z místní hospody. "Vypil pivo, rozloučil se a šel," řekl hospodský Novému Času.

"Ivan byl velmi oblíbený, chodil pomáhat lidem ve vsi. Hrával také na housle i harmoniku. V hospodě si dal pivo a borovičku a šel domů," vzpomínají na klidnou Smatanovu povahu místní obyvatelé. Naposledy prý Smatana pracoval jako řidič v Česku, pak byl víc než rok nezaměstnaný.

"Jeho žena zůstala nyní na všechno sama, je bez chlapa," dodávají místí lidé. Více o záhadné smrti odhalí pitva, ohledávající lékař předběžně vyloučil cizí zavinění.