Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matka zabila děti (†2 a †6) v nepříčetnosti!

Autor: op - 
24. října 2009
13:59

AKTUALIZOVÁNO: Žalobce zastavil trestní stíhání třicetileté ženy z Hodonínska, která v květnu zavraždila své děti Lucinku (+2) a Jarečka (+6). A důvod šokujícího rozhodnutí? Matka byla v době činu nepříčetná! Za dvojnásobnou vraždu jí přitom hrozilo až doživotí.

„Mohu potvrdit, že stíhání proti obviněné ženě bylo zastaveno. Pro svou nepříčetnost nebyla trestně odpovědná. Vzhledem k duševní nemoci nebyla podle soudních znalců schopná rozpoznat nebezpečnost svého jednání a nebyla schopná se ovládat,“ řekl pro Blesk.cz mluvčí Krajského státního zastupitelství v Brně Hynek Olma.

Podle něj bylo ženě nařízeno psychiatrické léčení v ústavní formě. V praxi to znamená, že se třicátnice přesune z vězeňské nemocnice v Brně-Bohunicích, kde po obvinění z dvojnásobné vraždy pobývala, do některé z jihomoravských psychiatrických léčeben.
Žalobci informaci o zastavení trestního stíhání pro nepříčetnost tajili dva týdny. „Rozhodnutí je pravomocné od 10.října,“ přiznal Olma.

Žena své děti usmrtila nožem. Pak se pokusila o sebevraždu, když se několikrát bodla do břicha. Operovali ji v nemocnici v Kyjově, kde ji později kriminalisté obvinili a soudce ji poslal do vazby. Tam ji tehdy převezla vězeňská sanitka.

eptisam ( 26. října 2009 16:20 )

v době činu nepříčetná a potom se bodla do břicha,že by výčitky svědomí???

ruisendaal ( 24. října 2009 19:43 )

Ty chudáku, ta žena byla nemocná, ne vrah a vůbec ne krvelačná bestie a to je tedy rozdíl! Když čtu ty tvoje příspěvky, tak jsem přesvědčen, že jsi nemocný také. Měl by ses jít léčit, než tě někdo zamrazí a nás to bude stát případně peníze na tvou záchranu. V každém případě jich bude škoda, ale tebe ne. Seď pro jistotu doma.

jakarte ( 24. října 2009 18:52 )

Asi jste nepochopil.Ona touhu po krvi nemela(nepricetnost je klinicky stav).Vy pokud jste pricetny ji projevujete.

kikinkira ( 24. října 2009 16:32 )

..hold takový je zivot..lidem do hlavy nevidíme...a já je znala..ne zrovna je ale její rodinu a vím že jsou hodní a milí...

1946 ( 24. října 2009 16:31 )

mít ty dvě ježibaby - tchýně a švagrová, ostud. Nevinné se špinavýma rukama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání